Regidoria d'Educació

  

 Per a aquest equip de govern és prioritari proporcionar i promoure una educació de qualitat com a pilar bàsic per a poder construir una societat de futur crítica i preparada i intentar oferir serveis educatius a llarg de la vida dels veïns i veïnes del municipi.

Esther Donate Pérez

estherdonate@santjoandalacant.es

 

Cultura gitana, canvi social i educació

image1.png

Publicat en Educació el Dj, 02/03/2017

Més de 60 docents de l'IES LLoixa van participar ahir 1 de març en la conferència “CULTURA GITANA, CANVI SOCIAL I EDUCACIÓ”, organitzada per la Regidoria d'Educació de Sant Joan d'Alacant, amb la col•laboració de la Universitat d'Alacant.

IV JORNADES D'ANIMACIÓ A LA LECTURA

web1_IMG-20170228-WA0021_365x205.jpg

Publicat en Educació el Dj, 02/03/2017

El projecte de les Jornades d'Animació a la Lectura és una iniciativa de les Regidories d'Educació i Cultura de Sant Joan en col·laboració amb la Biblioteca i les Ampas dels diferents centres d'educació infantil, primària i secundària, Ceips i Ies del municipi. Enguany celebrem la IV edició que es durà a terme del 2 al 12 de març i oferirà activitats tant per a xiquets, com per a jóvens i adults, sessions de contes, trobades amb autors, xarrades per a adults, exposicions, activitats musicals i escèniques.

Taller per a la Prevenció de la Violència de Gènere entre adolescents

Cartel_taller_2-03_3.jpg

Publicat en Educació el Dc, 15/02/2017

Les regidories d'Educació i Igualtat organitzen un taller per a la Prevenció de la Violència de Gènere entre adolescents, dirigit a pares, mares, familiars i docents, subvencionat per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives. L'esmentat taller es realitzarà el dijous 23 de febrer en el I.E.S Lloixa a partir de les 18,00hores, i serà impartit per Juan Lillo.

Gràcies a l'aportació del Diario Club Sant Joan podem veure el taller de manera íntegra en l'enllaç següent:

http://diarioclubsantjoan.com/w/2017/03/01/el-especialista-juan-lillo-im...

A més a més, en el vídeo, podem veure també les paraules d'Esther Donate, Regidora d'Educació i Alba Lledó, Regidora d'Igualtat, responsables d'aquesta iniciativa.

CANCEL·LACIÓ HORA DEL CONTE AQUESTA VESPRADA

cancelado.jpg

Publicat en Educació el Dv, 20/01/2017

La sessió d'HORA DEL CONTE d'aquesta vesprada, ha sigut cancel·lada per problemes climatològics. Preguem disculpen les molèsties.

Jornades sobre Acaçament Escolar en Sant Joan. Stop al Bullying.

web_CARTEL_STOP_BULLYING.jpg

Publicat en Educació el Ds, 07/01/2017

Les Regidories d'Educació i Cultura han organitzat les Jornades d'Acaçament Escolar en Sant Joan. Dilluns que ve 9 de gener, en la Casa de Cultura de Sant Joan,y en col·laboració de "Cinetika" i "Avalcae", tindrà lloc una obra de teatre i conferència titulada "Stop al Bullying" dirigida a alumnes de 5t i 6t de primària.

Decret de pagament de les ajudes de menjador curs 2016/2017

Publicat en Educació el Dv, 23/12/2016

  1. últim »