Regidoria d'Educació

  

 Per a aquest equip de govern és prioritari proporcionar i promoure una educació de qualitat com a pilar bàsic per a poder construir una societat de futur crítica i preparada i intentar oferir serveis educatius a llarg de la vida dels veïns i veïnes del municipi.

Esther Donate Pérez

estherdonate@santjoandalacant.es

 

Consulta pública sobre l'ordenança reguladora de concessió d'ajudes per a llibres de text o material curricular

libros-infantil-229x300.jpg

Publicat en Educació el Dc, 24/05/2017

Consulta pública sobre l'ordenança reguladora de concessió d'ajudes per a  llibres de text o material curricular per a l'alumnat de segon cicle d'infantil escolaritzat en un centre públic del municipi de Sant Joan d'Alacant.

Exempció ajudes llibres "XARXALLIBRES"

Publicat en Educació el Dc, 24/05/2017

En relació a la tributació d'ajudes del programa Xarxallibres.

Escolarització i Matriculació 2017.

webP1050418.jpg

Publicat en Educació el Dll, 22/05/2017

La Regidoria d'Educació ha realitzat la reunió informativa per a les famílies dels 208 xiquets menors de 3 anys, empadronats en Sant Joan que es matriculen enguany per primera vegada. En esta reunió, a la que van assistir Esther Donate, Regidora de l'àrea, els tècnics d'educació de l'ajuntament i les directores dels Ceips públics del municipi, El Romero, Crist de la Paz i Rajoletes, es va explicar el procés d'escolarització, la documentació que han d'aportar en cada cas, que sol·licitud omplir i on presentar-la, terminis establits i tots els aspectes relacionats amb este procés nou per a estes famílies.

Ajudes econòmiques destinades a l’escolarització en les escoles i centres d’Educació Infantil de primer cicle

Publicat en Educació el Dc, 03/05/2017

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

RESOLUCIÓ de 28 d’abril de 2017, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen les ajudes econòmiques destinades a l’escolarització en les escoles i centres d’Educació Infantil de primer cicle de la Comunitat Valenciana per al curs escolar 2017-2018

Fer clic ací

REUNIÓ INFORMATIVA PARES MATRICULACIÓ MENORS DE 3 ANYS

Publicat en Educació el Dm, 02/05/2017

Reunió informativa per als pares i mares de nova matriculació el dia 15 de maig, a les 17,00 hores en l'Auditori de la Casa de Cultura.

Cultura gitana, canvi social i educació

image1.png

Publicat en Educació el Dj, 02/03/2017

Més de 60 docents de l'IES LLoixa van participar ahir 1 de març en la conferència “CULTURA GITANA, CANVI SOCIAL I EDUCACIÓ”, organitzada per la Regidoria d'Educació de Sant Joan d'Alacant, amb la col•laboració de la Universitat d'Alacant.
  1. últim »