Regidoria d'Educació

  

 Per a aquest equip de govern és prioritari proporcionar i promoure una educació de qualitat com a pilar bàsic per a poder construir una societat de futur crítica i preparada i intentar oferir serveis educatius a llarg de la vida dels veïns i veïnes del municipi.

Esther Donate Pérez

estherdonate@santjoandalacant.es

 

Preinscripció i Matriculació FPA

webCARTEL_FPA_2017_Valenc.jpg

Publicat en Educació el Dv, 09/06/2017

Els interessats en la preinscriure's en algun dels programes oferits per la FPA, Formació de Persones Adultes, podran fer-ho en les dependències municipals i en horari de 9h a 14h, en el període comprés des del 12 de juny fins al 21 de juliol, només per a alumnat nou. Les dates de matriculació per a este alumnat serà del 4 al 13 de setembre. Els alumnes que pel contrari, ja hagen estat matriculats anteriorment, no tindran que preinscriure's i hauran de matricular-se del 12 de juny al 21 de juliol. Per a més informació dirigir-se a la Regidoria d'Educació sítia en la Plaça de l'Església Nº2, o bé al telèfon 966 01 31 20.

Escola d'Estiu 2017

web_CARTEL_Escuela_de_Verano.jpg

Publicat en Educació el Dll, 05/06/2017

Com cada any, les Ampas dels Ceips de Sant Joan organitzen en col·laboració amb la Regidoria d'Educació, l'Escola d'Estiu 2017. L'escola es realitzarà en el Ceip Rajoletes i enguany Diver-Sport ens presenta el projecte "Aquell Meravellós Any 92" que marcarà la dinàmica de l'escola, acostant als xiquets al que fué l'Expo '92 i els Jocs Olímpics de Barcelona, a més celebraran el centenari del naixement de l'escriptora Gloria Forts. El servei de cathering ho oferirà Coes. Les inscripcions es lliuraran en l'hall de la Casa de Cultura els dies del 5 al 9 de juny, en horari de 16`30h a 20'30h, on hi haurà personal de Diver-Sport per a oferir la informació i resoldre dubtes referents a l'escola.

Consulta pública sobre l'ordenança reguladora de concessió d'ajudes per a llibres de text o material curricular

libros-infantil-229x300.jpg

Publicat en Educació el Dc, 24/05/2017

Consulta pública sobre l'ordenança reguladora de concessió d'ajudes per a  llibres de text o material curricular per a l'alumnat de segon cicle d'infantil escolaritzat en un centre públic del municipi de Sant Joan d'Alacant.

Exempció ajudes llibres "XARXALLIBRES"

Publicat en Educació el Dc, 24/05/2017

En relació a la tributació d'ajudes del programa Xarxallibres.

Escolarització i Matriculació 2017.

webP1050418.jpg

Publicat en Educació el Dll, 22/05/2017

La Regidoria d'Educació ha realitzat la reunió informativa per a les famílies dels 208 xiquets menors de 3 anys, empadronats en Sant Joan que es matriculen enguany per primera vegada. En esta reunió, a la que van assistir Esther Donate, Regidora de l'àrea, els tècnics d'educació de l'ajuntament i les directores dels Ceips públics del municipi, El Romero, Crist de la Paz i Rajoletes, es va explicar el procés d'escolarització, la documentació que han d'aportar en cada cas, que sol·licitud omplir i on presentar-la, terminis establits i tots els aspectes relacionats amb este procés nou per a estes famílies.

Ajudes econòmiques destinades a l’escolarització en les escoles i centres d’Educació Infantil de primer cicle

Publicat en Educació el Dc, 03/05/2017

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

RESOLUCIÓ de 28 d’abril de 2017, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen les ajudes econòmiques destinades a l’escolarització en les escoles i centres d’Educació Infantil de primer cicle de la Comunitat Valenciana per al curs escolar 2017-2018

Fer clic ací

  1. últim »