Regidoria de Hisenda

 

En la Regidoria d’Hisenda la nostra major preocupació es la bona administració dels recursos públics. L’estalvi dels diners de tots, no fent despeses innecessàries o inversions no productives, que no més serveixen per a augmentar l’ego del seu promotor.

 

En el nostre programa de govern, la Coalició Compromís considerem extraordinàriament necessari no endeutar més el municipi, per tant, controlarem les despeses reduint totes aquelles que no servisquen per a produir riquesa o no siguen socialment productives. El nostre objectiu es terminar la legislatura amb un deute bancari i a proveïdors més baix que el que ens hem trobat a la nostra arribada a l’Ajuntament.

 Amb la mateixa línea de treball augmentarem les despeses socials per ajudar tots els veïns afectats per la llarga i dura crisi econòmica que encara patim.

 

En matèria d’inversions, nosaltres  som partidaris de fer-les amb intel·ligència buscant sempre els beneficis socials y econòmics per a la majoria de les veïnes i veïns de Sant Joan.

Josep Llorenç Román

joseproman@santjoandalacant.es

 

L’Ajuntament de Sant Joan aprova els pressupostos de 2016

PRESSUPOSTOSWEB.jpg

Publicat en Hisenda el Dm, 26/04/2016

L’equip de govern ja té els nous pressupostos que permetran desenvolupar l’activitat del consistori d’enguany.

Hisenda es compromet a treballar de forma conjunta amb l'Ajuntament de Sant Joan per a solucionar l'aval destinat a la UCAM

HAC_Reunion_ay_Sant_Joan.jpg

Publicat en Hisenda el Dj, 25/02/2016

Llorenç Román i Jaime Albero s'han reunit amb el conseller Vicent Soler a fi d'arribar a un consens que resolga la qüestió.

DECLARACIÓ DE LA RENDA

SumaGestionTributaria.jpg

Publicat en Hisenda el Dm, 16/04/2013

Els contribuents de Sant Joan d'Alacant tindran un servei d'ajuda per a confeccionar la Declaració de l'Impost de la Renda de les Persones Físiques (IRPF) ja que podran acudir a l'Oficina Tributària de Suma en el municipi per a disposar de suport tècnic i administratiu.

PAGAMENT VIRTUAL

CAJERO_DE_PAGO_VIRTUAL.jpg

Publicat en Hisenda el Dll, 05/11/2012

Els veïns de la localitat podran fer l'ingrés de taxes i preus públics a través d'un caixer automàtic o mitjançant la pàgina web municipal.

PAGAMENT A PROVEÏDORS

Publicat en Hisenda el Dm, 20/03/2012

L'ajuntament de Sant Joan posa a la disposició dels seus proveïdors la relació de factures pendents de pagament remeses al ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques conforme al RD-Llei 4/2012