Regidoria d'Igualtat

Estem en una carrera a contrarellotge per la igualtat real. Des de l’Ajuntament de Sant Joan prioritzem aquesta àrea així com la problemàtica social que comporta. Ara ha arribat el moment d’apostar definitivament per la recerca de polítiques igualitàries que constitueixen una necessitat i formen part dels objectius principals de les reivindicacions socials.

La violència de gènere no és un assumpte exclusiu d'una esfera privada i concreta, sinó que l’Administració Pública, així com tot el poble santjoaner, és partícip de la lluita per l’erradicació d’aquest problema social. En aquest sentit, la transversalitat d’aquesta àrea és imprescindible per tal de conscienciar contra la discriminació i fer front a la desigualtat.

Des de la Regidoria d’Igualtat anem encaminats a la recerca de l'equitat d’oportunitats on la pluralitat i la diversitat desemboquen en una societat més democràtica que no sols siga un dret sinó també un fet. 

 

Alba Lledó Vilaplana, Regidora d'Igualtat

alballedo@santjoandalacant.es

 

 

Obert el termini de la convocatòria d'un Agent d'Igualtat

Captura_de_pantalla_2017-04-20_a_las_14.58.55.png

Publicat en Igualtat el Dj, 20/04/2017

Amb l'objectiu de reforçar l'àrea i cobrir les necessitats en matèria d'Igualtat, l'Ajuntament de Sant Joan ha establit les bases per a accedir a la borsa de treball destinada a un Agent d'Igualtat

Música, poesia i commemoracions a l'Acte Central de la Dona

_MG_8361web.jpg

Publicat en Igualtat el Dm, 14/03/2017

Sant Joan ha gaudit este cap de setmana d'un espectacle de jazz i poesia en l'acte organitzat per la Regidoria d'Igualtat de Sant Joan en commemoració pel Dia Internacional de la Dona.

Concentració 8 de març. Dia de la Dona

2017-03_Dia_de_la_dona._Concentracioweb.jpg

Publicat en Igualtat el Dm, 07/03/2017

Amb motiu del Dia de la Dona, ens sumem a l'Atur Internacional de Dones que, juntament amb la concentració, tindrà lloc el 8 de març a les 12h a la plaça d'Espanya (Ajuntament).

Actes pel Dia Internacional de la Dona

2017_Dia_de_la_dona_Cartellweb.jpg

Publicat en Igualtat el Dm, 28/02/2017

La Regidoria d'Igualtat ofereix una sèrie de xarrades, tallers i actes per a commemorar el Dia Internacional de la Dona, activitats que giren entorn al paper de la dona en la societat amb una actitud crítica davant els problemes heretats de la societat masclista.

Actes contra la violència masclista

alba_25N.jpg

Publicat en Igualtat el Dv, 18/11/2016

El divendres 25 t'esperem en la concentració que tindrà lloc a les 13h a l'Ajuntament i el diumenge 27 a l'Acte Contra la Violència Masclista que es farà a les 20h a la Casa de Cultura.

Una setmana plena d'Orgull

2016-06-28_12.07.56.jpg

Publicat en Igualtat el Dll, 04/07/2016

L'Ajuntament de Sant Joan, a través de les Regidories d'Igualtat i Cultura, ha programat una sèrie d'activitats amb motiu del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI, que s'ha estés al llarg de tota la setmana
  1. últim »