Regidoria de Neteja i Gestió de Residus


Com a regidora de Neteja i Gestió de Residus, Tràfic, Transport i Cementeri i des de cadascuna d'aquestes àrees, el meu objectiu primordial és l'obtenció del major rendiment dels recursos amb els quals expliquem per a poder atendre, de la manera més eficaç les necessitats de la ciutadania.

Em pose a la vostra disposició, per a poder arreplegar totes aquelles idees que bonament desitgeu aportar amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de tots i cadascun dels nostres veïns i per tant de Sant Joan.


Eva María Delgado Cabezuelo.

REGIDORA DE NETEJA I GESTIÓ DE RESIDUS, TRÀFIC, TRANSPORT I CEMENTERI

evamariadelgado@santjoandalacant.es

Actuacions de neteja i reposició d'abalisaments en els accessos a l'Autovia A-70

webIMG-20170406-WA0009.jpg

Publicat en Neteja i Gestió de Residus el Dv, 07/04/2017

Han començat les actuacions de neteja i reposició d'abalisaments en els diferents accessos i enllaços de Sant Joan amb l'autovia A-70. Estos treballs consistiran en el desbrossament de les cunetes de les vies de comunicació, amb abast d'un metre des de la vorera d'emergència, la poda dels elements arbustius i arboris que invadixen actualment la calçada i la vorera d'emergència seguits de la col·locació de fites en la mitjana del pas elevat d'accés a l'autovia.

Balanç en Gestió de Residus de l'exercici 2016.

IMG-20170131-WA0010_365x205.jpg

Publicat en Neteja i Gestió de Residus el Dg, 05/02/2017

Des de la Regidoria de Neteja i Gestió de Residus fem balanç del 2016 pel que fa a la distribució de residus arreplegats i balanç econòmic de dita gestió al llarg de l'any.

En este últim any, la gestió en matèria de neteja ha estalviat al consistori 14368´8EUR, si a açò li sumem l'eliminació de la plaça de l'Inspector de fems, la millora en l'arreplega de poda junt amb la comanda de neteja ha portat a la millora i a un estalvi en la gestió anual de 255.000EUR a l'any, per la qual cosa podem dir que en quatre anys la nova gestió estalviarà al municipi un mínim d'un milió d'euros amb el mateix o millor servici.

Arreplega d'Efectes

web_IMG-20161117-WA0004.jpg

Publicat en Neteja i Gestió de Residus el Dv, 18/11/2016

Quan tenim efectes, mobles vells en desús, trastos, etc... En el cas que caberen en el contenidor de residus no hem de ficar-ho mai dins. L'arreplega d'efectes habitualment es realitza en la nit del dilluns al dimarts i hem de traure'ls i depositar-los al costat del contenidor en l'àrea d'aportació més pròxima, el dilluns a partir de les 20h. Si es dóna el cas que ens urgix traure algun enser qualsevol altre dia, avisarem per telèfon al 965651728. A més podem depositar-los en l'espai reservat per a este propòsit en qualsevol dels 7 Punts Verds amb què compte el municipi.

Neteja en les Àrees d'Aportació de Cañaret, zona 3

IMG_20160810_083540_360x270.jpg

Publicat en Neteja i Gestió de Residus el Dc, 10/08/2016

Seguim amb la neteja de les Àrees d'Aportació corresponents a la zona 3, esta zona engloba els carrers que es troben dins del ràdio que es delimita pels carrers San José, C/ Cervantes, Av. Mutxamel, Av. Institut, Avinguda Comtat de Fabraquer, C/ Vicent Andrés Estellés. Ens centrem en el barri Cañaret i en els carrers adjacents. Durant la ruta hem incidit en les àrees d'aportació de la C/ Colon, C/ Cañaret, C/ Magallanes, Avinguda Comtat de Fabraquer i Passeig de Maigmona.

Neteja en les Àrees d'Aportació.

IMG_20160727_084752_358x268.jpg

Publicat en Neteja i Gestió de Residus el Dm, 02/08/2016

Per a facilitar la neteja i qualitat del servici s'han dividit per zones les diferents Àrees d'Aportació d'arreplega selectiva de fem o arreplega dels diferents tipus de residus.

Al marge de les neteges diàries realitzades pels agranadors de l'empresa adjudicatària de neteja, Fcc, bufat, agranat mecànic per mitjà de barredoras i les neteges, s'està duent a terme les neteges per zones de les diferents àrees d'aportació, amb la conseqüent neteja de contenidors dels diferents tipus de residus d'una manera més intensa per a millorar la qualitat del servici i per a intentar mantindre més net el nostre municipi.

Campanya de Conscienciació Ciutadana, Punts Verds, Abocaments de Fem i Arreplega Selectiva.

IMG-20160314-WA0015_web.jpg

Publicat en Neteja i Gestió de Residus el Dc, 20/07/2016

Relació, localització i horaris dels diferents Punts Verds (poda) del municipi. Són set, tots exclusius per a l'abocament de restes de poda (ús domèstic, no professional) , a excepció del Punt Verd Central situat en l'Avd. Ansaldo en L´Alquería en el que es pot depositar també cartó i paper, vidre, efectes i envasos. Per a recogir efectes fora d´horari poden cridar al 628313406. Diferents contenidors per a l'abocament de fems i arreplega selectiva. Tots els contenidors d'abocament de residus orgànics (contenidor gris) porten una adhesiu distintiu amb l'horari d'abocament i sancions en el cas d'incumpliment.
  1. últim »