Regidoria de Medi Ambient

Els recursos naturals són la base de tota activitat humana, i és esta importància la que reclama que es gestionen des de dos principis bàsics: la responsabilitat i la solidaritat. Responsabilitat en la seua administració i solidaritat tant en el present com en el futur (amb les generacions venidores).
 
L'aprofitament òptim dels recursos, la sensibilització ciutadana en aquest àmbit i la promoció d'activitats sostenibles són objectius que des d'esta regidoria considerem vitals per garantir un medi ambient saludable i poder fer front a reptes tan importants com el canvi climàtic.
 
Per tal de complir amb estos objectius, impulsarem la capacitat d'intervenció de la Regidoria de Medi Ambient fent-la més transversal i fomentarem i recolzarem projectes encaminats a aconseguir una economia sostenible o del bé comú.
 
 
Sergio Agueitos Soriano, Regidor de Medi Ambient
 
sergioagueitos@santjoandalacant.es

II Mostra de Cinema de Medi Ambient

2017-07_II_Mostra_Cinema._Cartell_web.jpg

Publicat en Medi Ambient el Dj, 22/06/2017

La II Mostra de Cinema de Medi Ambient se celebra del 10 al 14 de juliol amb motiu del Dia del Defensor de Medi Ambient.

Ús Racional de la Energia

cartel_jornadas_energia_2017SantJoan.jpg

Publicat en Energia i Aigua, Medi Ambient el Dv, 09/06/2017

Dimecres que ve tindrà lloc la Trobada sobre l'Ús Racional de l'Energia a Sant Joan, una proposta de l'Agència Provincial de l'Energia en col·laboració amb l'àrea de MediAmbient de Diputació i més de 40 municipis de la província com el nostre.

Jornada de Biodiversitat Urbana

Jornadas_biodiversitatweb.jpg

Publicat en Medi Ambient el Dv, 26/05/2017

La cita tindrà lloc divendres que ve 2 de juny a les 17h en el Centre Cultural.

Taller de construcció de tests reciclats amb el Mercat d'Arrels

2017-05_ArrelsWeb.jpg

Publicat en Medi Ambient el Dj, 11/05/2017

Este diumenge el Mercat de la Terra Arrels estarà a la plaça de l'Ajuntament de 10 a 14h. A més, a les 12h començarà el taller de construcció de tests reciclats, on es farà un test a partir d'una ampolla d'aigua per plantar encisam romà.

Noves actuacions dins de la campanya mediambiental de conservació de la biodiversitat

xarrada_web.jpg

Publicat en Medi Ambient el Dc, 10/05/2017

L'àrea del Medi Ambient de Sant Joan ha représ la campanya ambiental de recuperació de l'oroneta cuablanca iniciada en 2016, un projecte pioner a escala nacional que busca garantir la supervivència i la conservació de la biodiversitat local.

Consum responsable en les vivendes santjoaneres

2017-04_Gibeller.jpg

Publicat en Medi Ambient el Dv, 21/04/2017

  1. últim »