Regidoria de Política Lingüística

Davant la minorització contra la llengua valenciana que s’ha patit els últims anys arreu de la nostra terra, des de la regidoria de Política Lingüística de l’Ajuntament de Sant Joan busquem una normalització del valencià així com un afavoriment de totes les llengües que enriqueixen la nostra realitat actual.

Defensem polítiques lingüístiques que afavoreixen l’ús i el coneixement del valencià a les administracions, a l’escola o als mitjans de comunicació per fer del valencià la llengua comuna i de cohesió social tal i com ho és el castellà. El plurilingüisme està a l'ordre del dia i és des de l’Ajuntament on som conscients d’aquesta labor.

A més de fer-la present, volem garantir els drets dels ciutadans a tenir una amplia possibilitat cognitiva on totes les llengües són una oportunitat d’enriquiment laboral, acadèmic i personal.

 

Alba Lledó Vilaplana, Regidora de Política Lingüística.

alballedo@santjoandalacant.es

Concert de Fogueres

Fogueres.jpeg

Publicat en Política Lingüística el Dj, 01/06/2017

El dimecres 21 de juny, el Racó de la Foguera Maisonnave vindrà acompanyada enguany de Pep Gimeno «El Botifarra» i Rondalla.

Curs gratuït del superior de valencià

2017_trau_la_llengua._Curs_superior.jpg

Publicat en Política Lingüística el Dc, 30/11/2016

El curs del s'impartirà tots els dilluns de 19,30h a 21,30h des del 16 de gener fins al 12 juny. Per a inscriure's, cal omplir el formulari i enviar-lo a normalitzacio@santjoandalacant.es abans del 15 de gener.

Sant Joan celebra el 9 d'Octubre

2016-10-06_12.56.54.jpg

Publicat en Política Lingüística el Dm, 11/10/2016

Sant Joan ha festejat amb contacontes, Pilota Valenciana, teatre, dansà, cercaviles i música esta festivitat.

Programació 9 d'octubre 2016

9DOCTUBRE.jpg

Publicat en Política Lingüística el Ds, 01/10/2016

La celebració del 9 d'octubre arriba un any més a Sant Joan de la mà de les regidories de Política Lingüística i Cultura, que han apostat novament por una programació plena tradició, cultura i música.

Comença el curs del superior de Valencià

alba_copia.jpg

Publicat en Política Lingüística el Dv, 18/03/2016

Una vintena de santjoaners i santjoaneres han començat el curs del superior del valencià que Política Lingüística ha programat enguany per a posar a la disposició de tothom l'accés d'aquest nivell de forma gratuïta al nostre municipi.

Obert el termini d’inscripció del Voluntariat pel Valencià

voluntariat_pel_valencia.jpg

Publicat en Política Lingüística el Dc, 02/03/2016

La regidora de Política Lingüística Alba Lledó, l'alcalde Jaime Albero i el representant de La Cívica, Ismael Vicedo, han presentat aquesta iniciativa per la promoció del valencià
  1. últim »