Regidoria de Sanitat

La meua labor com a nova regidora de sanitat anirà encaminada a desenvolupar i impulsar un projecte basat en la prevenció i promoció de la salut com a element clau, amb la finalitat de millorar la salut a nivell comunitari i individual, construir polítiques públiques sanitàries, enfortir accions comunitàries i participatives en els programes de salut, realitzats amb la finalitat de millorar la qualitat de vida dels santjoaners. 


Esther Donate Pérez

estherdonate@santjoandalacant.es

Donació de Sang en el Casal d'Associacions. Dimarts 18 d'abril.

webSAN_JUAN__18-4.jpg

Publicat en Sanitat el Dm, 11/04/2017

Dimarts que ve, 18 d'abril podràs donar sang en el Casal d'Associacions de Sant Joan d´Alacant siti en la C/ Del Mercat. En esta ocasió amb la teua donació podràs entrar en el sorteig de cinc desdejunis o berenars, gentilesa de Cafeteria Cita Nostra, i presentant el carnet de donant obtindràs l'entrada a preu reduït en els Cines Megarama, descompte del 20% en Ilumat i el 15% en les seues compres en Víctor Estilo.

Dia Mundial de Lluita contra la Sida.

CHARLA_INFECCIONES_DE_TRANSMISION_SEXUAL_web_1_DIC.jpg

Publicat en Joventut, Sanitat el Dm, 29/11/2016

Per a commenorar el Dia Mundial de Lluita contra la Sida, Sant Joan organitza una xarrada sobre "Infeccions de Transmissió Sexual: factors de risc i la seua prevenció". Serà dijous 1 de desembre a les 19:30h al Centre Cultural de Sant Joan, dia en què se celebra mundialment la Lluita contra la Sida.

Gala Benèfica 2016

webgala2016_364x515.jpg

Publicat en Sanitat el Dg, 23/10/2016

L'AECC de Sant Joan en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Joan, organitza per al pròxim 29 d'octubre a les 20h en la Casa de Cultura, la Gala Benèfica 2016.

El donatiu per a col·laborar en esta Gala en la lluita contra el Càncer serà de 6EUR.

Actes Dia Mundial contra el Càncer de Mama

web_marcha_rosa016.jpg

Publicat en Sanitat el Dll, 10/10/2016

Amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer de Mama l'AECC en col·laboració de l'Ajuntament de Sant Joan ha organitzat una sèrie d'actes que se celebraran entre els dies 16 i 29 d'octubre en Sant Joan.

Grup de Criança Sant Joan, "Creixent Junts".

webCARTEL_OCT-DIC_16_opt.jpg

Publicat en Sanitat el Dm, 20/09/2016

La regidoria de Sanitat, dirigida per Esther Donate, posa en marxa la segona edició d'esta una iniciativa que s'inici en març, dirigida a famílies amb xiquets de 0 a 3 anys, el denominat "Grup de Criança", donarà començament el pròxim 1 d'octubre, primera sessió d'un total de tres quatre sessions que tindran lloc en la Sala de Ballet de la Casa de Cultura de Sant Joan, els interessats hauran d'inscriure's en grupodecrianzasantjoan\@gmail.com

Donació de Sang el dimarts 27 al Casal d'Associacions de Sant Joan.

webSAN_JUAN_27_SEPTIEMBRE.jpg

Publicat en Sanitat el Dm, 20/09/2016

Amb la seua donació serà obsequiat amb el Palmito del Donant. A més podran disfrutar de preu reduït en els Cines Megarama (C.C Sant Vicent) , així com en els parcs Terra Mítica, Món Mar i Aqualandia. En este moment el Centre de Transfusions necessita millorar amb celeritat les seues xifres d'unitats de sang. Els grups sanguinis més necessitats en este moment són O+, O- i A+.
  1. últim »