Regidoria de Sanitat

La meua labor com a nova regidora de sanitat anirà encaminada a desenvolupar i impulsar un projecte basat en la prevenció i promoció de la salut com a element clau, amb la finalitat de millorar la salut a nivell comunitari i individual, construir polítiques públiques sanitàries, enfortir accions comunitàries i participatives en els programes de salut, realitzats amb la finalitat de millorar la qualitat de vida dels santjoaners. 


Esther Donate Pérez

estherdonate@santjoandalacant.es

Capacitació com a Agents de Salut.

web0001.jpg

Publicat en Sanitat el Dm, 23/05/2017

Projecte Home Alacant en col·laboració amb la Diputació d'Alacant impartirà els pròxims dies 2 i 9 de juny en la Sala de Conferències del Centre Cultural de l'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant una acció formativa i de sensibilització a trabajadores/as sobre el consum d'alcohol i altres drogues en l'entorn laboral, i la promoció d'hàbits de vida saludable.

Grup de Criança: Taller de Portament

web29_abril.jpg

Publicat en Sanitat el Dm, 25/04/2017

El dissabte 29 d'abril des de les 11h fins a les 12:30h en la Casa de Cultura es realitzarà el Taller de Portament, un taller dins del Grup de Criança en què aprendrem els diferents sistemes de portament, els avantatges i inconvenients d'esta acció, diferents postures i tot el que hem de saber sobre esta pràctica.

Donació de Sang en el Casal d'Associacions. Dimarts 18 d'abril.

webSAN_JUAN__18-4.jpg

Publicat en Sanitat el Dm, 11/04/2017

Dimarts que ve, 18 d'abril podràs donar sang en el Casal d'Associacions de Sant Joan d´Alacant siti en la C/ Del Mercat. En esta ocasió amb la teua donació podràs entrar en el sorteig de cinc desdejunis o berenars, gentilesa de Cafeteria Cita Nostra, i presentant el carnet de donant obtindràs l'entrada a preu reduït en els Cines Megarama, descompte del 20% en Ilumat i el 15% en les seues compres en Víctor Estilo.

Dia Mundial de Lluita contra la Sida.

CHARLA_INFECCIONES_DE_TRANSMISION_SEXUAL_web_1_DIC.jpg

Publicat en Joventut, Sanitat el Dm, 29/11/2016

Per a commenorar el Dia Mundial de Lluita contra la Sida, Sant Joan organitza una xarrada sobre "Infeccions de Transmissió Sexual: factors de risc i la seua prevenció". Serà dijous 1 de desembre a les 19:30h al Centre Cultural de Sant Joan, dia en què se celebra mundialment la Lluita contra la Sida.

Gala Benèfica 2016

webgala2016_364x515.jpg

Publicat en Sanitat el Dg, 23/10/2016

L'AECC de Sant Joan en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Joan, organitza per al pròxim 29 d'octubre a les 20h en la Casa de Cultura, la Gala Benèfica 2016.

El donatiu per a col·laborar en esta Gala en la lluita contra el Càncer serà de 6EUR.

Actes Dia Mundial contra el Càncer de Mama

web_marcha_rosa016.jpg

Publicat en Sanitat el Dll, 10/10/2016

Amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer de Mama l'AECC en col·laboració de l'Ajuntament de Sant Joan ha organitzat una sèrie d'actes que se celebraran entre els dies 16 i 29 d'octubre en Sant Joan.
  1. últim »