Regidoria de Tercera Edat



Com a regidora de Tercera Edat, em pose a la disposició de les persones majors del municipi, amb el propòsit de millorar la seua qualitat de vida quant a promoció sanitària, social i cultural es refereix, i fer-los més participatius escoltant les seues propostes.  


Esther Donate Pérez

esterdonate@santjoandalacant.es

Pasqua en el Centre Municipal de Majors

web_pasqua.jpg

Publicat en Tercera Edat el Dc, 12/04/2017

Les Regidories de Cultura i Tercera Edat han organitzat per als dies 19 i 20 d'abril diferents activitats i tallers per a celebrar la Pasqua en el Centre Municipal de Majors.

Presentació Nova Directiva de l'Associació de Pensionistes i Jubilats de Sant Joan d´Alacant.

webMG-20170330-WA0008.jpg

Publicat en Tercera Edat el Dll, 03/04/2017

En este 2017 la nova directiva estarà composta per un total de set membres dirigits per Francisco José Pastor Riqué que es referma un any més com a President de l'Associació, li seguixen Mari Carmen Bravo Tejero com a Vicepresidenta, María Elena López Climent en el càrrec de Secretària, Jose Luís Alabés Miñana que exercirà de Tresorer i Jorge Enrique Rojas Perdigó, Juan Antonio Juan Ripoll i Francisco Corbí Alcaraz, com a vocals directius d'esta.

Presentació càrrecs Tercera Edat 2017

webIMG_20170323_111453.jpg

Publicat en Tercera Edat el Dll, 03/04/2017

L'Alcalde de Sant Joan junt amb la Regidora de Tercera Edat, Esther Donate han rebut la visita dels nous representants de la Tercera Edat de Sant Joan que seran coronats el pròxim 27 de maig com a Rei i Reina de la Tercera Edat de Sant Joan d´Alacant. A partir d'eixe moment, Mª Ángeles García Sanz i Paco Corbí Alcaraz seran els nous Rei i Reina de la Tercera Edat 2017, que acompanyats del seu banderer Joaquín García Sanz representaran als majors santjoaners.

Carnestoltes i Teràpia Intergeneracional en el Centre de Majors

webIMG-20170225-WA0022.jpg

Publicat en Tercera Edat el Dj, 02/03/2017

Amb motiu de la visita de l'alumnat de 1r i 2n curs del CEIP Rajoletes, la Regidoria de Tercera Edat va organitzar en col·laboració de la Càtedra d'Investigació en Fisioteràpia i Estratègies Sociosanitàries, la UMH, l'Àrea de Fisioteràpia i el Col·legi d Fisioterapeutes, unes jornades de Carnestoltes i Exercici Terapèutic Intergeneracionals.

Vols ser Rei o Reina de la Tercera Edad?

web_Cartel_Busqueda_de_Candidatos.jpg

Publicat en Tercera Edat el Dm, 07/02/2017

Obert el termini d'inscripció per a optar als càrrecs de Rei i Reina de la Tercera Edat de Sant Joan 2017. Els interessats podran inscriure's en el Centre Municipal de Majors, Salvador Gosálbez Alberola, en el despatx de l'Associació de Pensionistes de Sant Joan siti en C/ Sant Miquel Tarazona Nº16, primera planta. El termini de presentació serà fins a divendres que ve 3 de març

Programació de Tallers Nadalencs, Centre de Majors.

web_Cartel_Talleres_Mayores.jpg

Publicat en Tercera Edat el Dll, 19/12/2016

Regidoria de Tercera Edat s'oferixen gran quantitat d'activitats i tallers per a este Nadal 2016. Estes activitats es realitzaran des de hui i fins al 31 de desembre.
  1. últim »