Regidoria de Tercera EdatCom a regidora de Tercera Edat, em pose a la disposició de les persones majors del municipi, amb el propòsit de millorar la seua qualitat de vida quant a promoció sanitària, social i cultural es refereix, i fer-los més participatius escoltant les seues propostes.  


Esther Donate Pérez

esterdonate@santjoandalacant.es

Carnestoltes i Teràpia Intergeneracional en el Centre de Majors

webIMG-20170225-WA0022.jpg

Publicat en Tercera Edat el Dj, 02/03/2017

Amb motiu de la visita de l'alumnat de 1r i 2n curs del CEIP Rajoletes, la Regidoria de Tercera Edat va organitzar en col·laboració de la Càtedra d'Investigació en Fisioteràpia i Estratègies Sociosanitàries, la UMH, l'Àrea de Fisioteràpia i el Col·legi d Fisioterapeutes, unes jornades de Carnestoltes i Exercici Terapèutic Intergeneracionals.

Vols ser Rei o Reina de la Tercera Edad?

web_Cartel_Busqueda_de_Candidatos.jpg

Publicat en Tercera Edat el Dm, 07/02/2017

Obert el termini d'inscripció per a optar als càrrecs de Rei i Reina de la Tercera Edat de Sant Joan 2017. Els interessats podran inscriure's en el Centre Municipal de Majors, Salvador Gosálbez Alberola, en el despatx de l'Associació de Pensionistes de Sant Joan siti en C/ Sant Miquel Tarazona Nº16, primera planta. El termini de presentació serà fins a divendres que ve 3 de març

Programació de Tallers Nadalencs, Centre de Majors.

web_Cartel_Talleres_Mayores.jpg

Publicat en Tercera Edat el Dll, 19/12/2016

Regidoria de Tercera Edat s'oferixen gran quantitat d'activitats i tallers per a este Nadal 2016. Estes activitats es realitzaran des de hui i fins al 31 de desembre.

Campanya de Vacunació de la Grip Estacional en el Centre de Majors de Sant Joan.

IMG-20161130-WA0017_274x365_274x365.jpg

Publicat en Tercera Edat el Dj, 01/12/2016

Dins de la Campanya de Vacunació de la Grip Estacional un equip de Medicina Preventiva dirigit per la Dra. Fátima Jiménez, es va traslladar al Centre Municipal de Majors per a facilitar, fomentar i dur a terme la facunación dels usuaris que no s'havien vacunat fins llavors.

Licitació perruqueria i estètica Centre de Majors.

Publicat en Tercera Edat el Dm, 22/11/2016

El passat 4 de novembre es va aprovar en Junta de govern una de les millores que es tenien previstes per la regidoria de Tercera Edat que dirigix la socialista Esther Donate, es tracta de la licitació del servici de perruqueria i estètica per al Centre Municipal de Majors Salvador Gosálbez Alberola. Després de l'aprovació per part de la junta de govern i després de la seua publicació ahir dia 21 de novembre en el BOP i en el perfil del contractant, s'obri un termini de 15 dies naturals per a la presentació de propostes. La previsió del procés de presentació de sol·licituds i estudi en la mesa de contractació, donarà com resultat que el servici puga començar a principis d'any.

Vacunació contra la Grip Estacional en el Centre de Majors

webVACUNACION_GRIPE.jpg

Publicat en Tercera Edat el Dg, 13/11/2016

El pròxim 30 de novembre a les 18:30h, els usuaris que estiguen interessats podran vacunar-se contra la Grip Estacional en el saló polivalent del Centre Municipal de Majors.
  1. últim »