Regidoria de Trànsit


Com a regidora de Neteja i Gestió de Residus, Tràfic, Transport i Cementeri i des de cadascuna d'aquestes àrees, el meu objectiu primordial és l'obtenció del major rendiment dels recursos amb els quals expliquem per a poder atendre, de la manera més eficaç les necessitats de la ciutadania.

Em pose a la vostra disposició, per a poder arreplegar totes aquelles idees que bonament desitgeu aportar amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de tots i cadascun dels nostres veïns i per tant de Sant Joan.


Eva María Delgado Cabezuelo.

REGIDORA DE NETEJA I GESTIÓ DE RESIDUS, TRÀFIC, TRANSPORT I CEMENTERI

evadelgado@santjoandalacant.es

Sant Joan adquirix el seu propi Parc Vial Mòbil.

webP1050474.jpg

Publicat en Trànsit el Dj, 01/06/2017

Des de les Regidories de Tràfic i Mobilitat s'ha apostat per l'adquisició d'un parc vial mòbil, consistent en un circuit de rastells de goma eva de fins a 600 m2, configurable i adaptable a qualsevol espai i dimensió, este parc compta amb una rotonda, semàfors leds, senyalització vertical i horitzontal, així com cascos i jupetins per als més menuts.

Dispositiu de tráfic: Obres Redona Avinguda Miguel Hernández / Carrer Sant Antoni

web_SENTIDOS_TRAFICO_365x214.jpg

Publicat en Trànsit el Dc, 22/03/2017

Amb motiu de l'execució de les obres consistents en "ROTONDA AV. MIGUEL HERNÁNDEZ - C/ SANT ANTONI" i a requeriment de la mercantil encarregada de les mateixes se'n va a procedir al tall del vial C/ Sant Antoni en el seu tram comprés entre Av. Miguel Hernández i Camí Princesa des de les 14:00 hores del 23/03/2017 a les 24:00 del 12/04/2017, motiu pel qual s'ha realitzat un dispositiu de tràfic el qual permetrà l'accés als residents, usuaris del Poliesportiu i clients d'establiments comercials.

ITV Motocicletes i Ciclomotors a Sant Joan

webITV.jpg

Publicat en Trànsit el Dm, 08/11/2016

Del 8 /11 al 10/11 Sant Joan emplaçarà una unitat Mòbil per a realitzar la ITV de motocicletes i Ciclomotors, en horari de 16:00h a 20:00h. Per a concertar cita prèvia hauran de dirigir-se a la Policia Local de Sant Joan situada en Avinguda Comtat de Fabraquer. La Unitat Mòbil estarà situada al costat de la Prefectura de la Policia Local, en Avinguda Comtat de Fabraquer escaira amb C/ Ocho de Marzo.

COMUNICAT: Informació Romiatge i Fería de Santa Faç 2016

Doc2.jpg

Publicat en Trànsit el Dm, 05/04/2016

Des de la regidoria de Tràfic i Seguretat Ciutadana, amb motiu de la celebració del Romiatge i de la Fira de Santa Faç 2016, es publica tota la informació d'interès per al ciutadà.

El Pla d'Ocupació Conjunt permet realitzar millores en l'accessibilitat de passos de vianants de diversos carrers

_20160114_095206.JPG

Publicat en Trànsit el Dg, 17/01/2016

Des del dia 11 de gener, l'àrea d'Accessibilitat, dirigida i coordinada per la regidora de l'Ajuntament de Sant Joan, Eva Delgado, gràcies a la incorporació dels sis peons d'obra contractats en el Pla d'Ocupació Conjunt -subvencionat per la Generalitat Valenciana, Diputació Provincial i l'Ajuntament de Sant Joan- ha procedit a millorar l'accessibilitat en diversos punts de gran interés i necessitats del municipi.

PUNT ITV A SANT JOAN

ITV_2014.jpg

Publicat en Trànsit el Dc, 07/05/2014

La regidoria de Tràfic i Transport estableix la Central de Policia Local com a punt per a realitzar la Inspecció Tècnica de Vehicles a ciclomotors i motocicletes.
  1. últim »