Regidoria de Transport


Com a regidora de Neteja i Gestió de Residus, Tràfic, Transport i Cementeri i des de cadascuna d'aquestes àrees, el meu objectiu primordial és l'obtenció del major rendiment dels recursos amb els quals expliquem per a poder atendre, de la manera més eficaç les necessitats de la ciutadania.

Em pose a la vostra disposició, per a poder arreplegar totes aquelles idees que bonament desitgeu aportar amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de tots i cadascun dels nostres veïns i per tant de Sant Joan.


Eva María Delgado Cabezuelo.

REGIDORA DE NETEJA I GESTIÓ DE RESIDUS, TRÀFIC, TRANSPORT I CEMENTERI

evadelgado@santjoandalacant.es

Sant Joan aconseguix la connexió amb la Platja de Sant Joan i Universitat durant tot l'any.

web_Rueda_de_Prensa.jpg

Publicat en Transport el Dj, 01/09/2016

L'Alcalde de Sant Joan i President de la Mancomunitat de L´Alacantí, Jaime Albero, la Regidora de Transport i Mobilitat de Sant Joan, Eva Delgado junt amb la Consellera de Transports María José Salvador van presentar en roda de premsa en la Casa de Las Brujas d'Alacant, el canvi de línies de Transport públic en l'Alacantí. Sant Joan, aconseguix connexió tot l'any amb la Platja de Sant Joan i UA.

ESPECIAL SANTA FAÇ DEL 6/4/16 AL 10/4/16. LÍNIES 23 I 23N

SANTA_FAZ_DEL_6_AL_10.jpg

Publicat en Transport el Dc, 06/04/2016

Es comunica als usuaris de les línies 23 i 23N que es modificarà el recorregut d'estes líneas,con motiu de Santa Faç 2016, des del dia dimecres 6 d'abril de 2016 a les 15:00 hores i fins al diumenge 10 d'abril de 2016.

SERVICI ESPECIAL SANTA FAÇ - LÍNIA 23

especial_Santa_Faz.JPG

Publicat en Transport el Dc, 06/04/2016

ES COMUNICA QUE EL DIJOUS DIA 7 D'ABRIL ("FESTIVIDAD DE SANTA FAZ") ES PRESTARÀ UN SERVICI ESPECIAL D'AUTOBUSOS ENTRE LA PLAÇA DEL MAR (ALACANT) I SANTA FAÇ, EN HORARI ININTERROMPUT DES DE LES 9:00 HORES FINS A LES 21:00 HORES, AMB UNA FREQÜÈNCIA DE PAS APROXIMADA DE 5 MINUTS

La regidora Eva Delgado assistix a la presentació de la nova flota d'autobusos de Vectalia i l'Ajuntament d'Alacant

flota_buses_vectalia.jpg

Publicat en Transport el Dm, 22/03/2016

L'edil Eva Delgado va acudir a l'acte junt amb els regidors de Mobilitat i Transport d'Alacant i Sant Vicent. Vectalia i l'Ajuntament d'Alacant presenten la nova flota d'autobusos 100% accessibles i amb un 70% menys d'emissions de gasos i partícules contaminants. Un total de 26 vehicles nous de la marca Mercedes Benz, dels quals 24 són de 12 metres, un de 18 metres i un altre de 7 ´7 metres, tots ells accessibles i adaptats a persones amb mobilitat reduïda.

Els reptes del transport urbà, eix d'una nova jornada de la Càtedra Vectalia Mobilitat

retos_transporte_urbano.jpg

Publicat en Transport el Dll, 01/02/2016

La Càtedra Vectalia Mobilitat va reunir dijous passat en la Universitat d'Alacant als gestors de la mobilitat. Més de cent experts, regidors, tècnics municipals i professionals del sector, entre els que es trobava la Regidora de Tràfic i Transport de l'Ajuntament de Sant Joan, Eva Delgado, es van reunir en una jornada sobre "Els reptes del transport urbà a la Comunitat Valenciana" que es va desenrotllar en La Sala d'Actes de l'Escola Politècnica de la Universitat d'Alacant, en el campus de Sant Vicent del Raspeig.

La Regidoria de Transports demana a Vectalia mantenir tot l'any les línies d'autobus C-54 i C-31

vectalia_reunion.jpg

Publicat en Transport el Dg, 24/01/2016

La regidora de Transport, Eva Delgado, juntament amb l'alcalde de Sant Joan, Jaime Albero s'han reunit amb David Sastre, delegat de Alcoiana - Vectalia amb el objectiu d'aconseguir que Sant Joan millori el seu transport públic per a donar millor servei a tots els col·lectius del municipi, millorar la qualitat de vida dels veïns i l'accessibilitat a la resta de municipis de la comarca i Alacant capital.
  1. últim »