Conferència de Premsa i lliurament d'acreditacions als Establiments Hotelers.
Valencià

S'OBRI CONVOCATÒRIA  A TOTS ELS ESTABLIMENTS HOTELERS DEL MUNICIPI PER A PARTICIPAR EN EL PROGRAMA “Servei Responsable”

 

L'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant obri convocatòria a tots els establiments d’hoteleria del nostre municipi per a participar en el programa “Servei Responsable” amb l'objectiu de fomentar una hostaleria de qualitat, segura, responsable i saludable. El proper 20 de Novembre a les 16:00 h. al Saló de Plens de l'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant se celebrarà una sessió informativa sobre el programa i el seu procediment d'implantació en la qual es podran inscriure totes aquelles empreses hoteleres que vulguen apostar per un oci saludable i responsable a Sant Joan i beneficiar-se, així, dels seus avantatges.

SANT JOAN D'ALACANT APOSTA PER UN OCI  RESPONSABLE

El programa és fruit del conveni de col·laboració entre el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i la Federació Espanyola d'Hostaleria, amb la col·laboració de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

L'objectiu del programa “Servei Responsable” pretén posar en funcionament una xarxa d'establiments a Sant Joan d'Alacant, els locals de la qual complisquen una sèrie de requisits que permeten garantir un servei responsable i una atenció de qualitat als seus clients.

La xarxa es va iniciar en 2016 amb la participació de vuit establiments que es van sumar al programa: Buen Provecho, Black Coffee, Danzaa Klub, Refugio Jazz, Trívoli, La Amstelería, El Gualeró, i la Cafeteria Centro Mayores.

En cas de no poder assistir a la reunió informativa poden posar-se en contacte amb la Tècnic responsable de la UPCCA (Sonia), en el telèfon 966013160, email upcca@santjoandalacant.es, o directament en les Dependències Municipals Regidoria de Sanitat, UPCCA, Plaça de l'Església, Nº5, baixos.

Adjunta memòria fotogràfica 1ª Edició del Programa Servei Responsable.