Diversos felins ubicats en la zona de L'Ordana
Concejalía
Valencià

La Regidoria de Sanitat, en col·laboració amb la Diputació Provincial d'Alacant, ha organitzat una campanya d'esterilització dels gats de la colònia de la Plaça de L’Ordana.

 

El mètode utilitzat per a l'esterilització és el comunament conegut com mètode CES (Captura – Esterilització - Soltada). Actualment aquesta colònia de gats consta de 18 animals, dels quals ja s'han capturat 11 i està previst completar l'esterilització de tota la colònia, de manera que s'assegure que la població de gats disminuïsca amb el temps.

 

A més, s'està procedint a recol·locar alguns gats en cases particulars mitjançant l'adopció dels mateixos, per la qual cosa una vegada esterilitzats no es tornen a soltar al mitjà urbà sinó que es lliuren a les persones que accepten aquesta adopció.

 

La campanya d'esterilització s'està acomplint en la pràctica gràcies a les voluntàries de l'Associació “El Hogar de Melgat” i de les Clíniques Veterinàries de Sant Joan. La Diputació ha col·laborat mitjançant una subvenció de 1.144,97€.