Diversos policies en el nou parc vial mòbil
Valencià

La seguretat vial és fonamental per evitar accidents de trànsit. Per això és necessari educar en aquest àmbit tant als xiquets com a les persones adultes, així com a les persones amb discapacitats diverses.

 

Atès que els ciutadans fem ús de les vies públiques com a vianants o com a conductors, és important que els nostres petits aprenguen ara com a vianants perquè en un futur puguen respectar i crear consciència quan exerceixin com a conductors. Que tots els ciutadans puguen tenir major i millor formació i informació en matèria vial farà que sàpiguen reaccionar i es reduïsca d'aquesta manera el risc de conflictes i accidents. L'edil socialista, Eva Delgado, assegura que “des de les Regidories de Trànsit i Mobilitat apostem per una formació més completa i la importància de traslladar-la als ciutadans de totes les edats”.

 

Segons conclou Delgado, “amb aquest parc, i d'una manera divertida i molt participativa, es pot posar en pràctica tot el que nostra Policia Local explica teòricament als nostres centres educatius, així com en les diverses activitats que s'organitzen des d'aquesta regidoria”.