Concejalía
Valencià

Al llarg d'aquests dos últim anys, la regidoria de Serveis Socials de Sant Joan d'Alacant ha millorat les seues instal·lacions per a beneficiar el treball dels tècnics i l'experiència dels usuaris que utilitzen els seus serveis com a part de la clara aposta per oferir uns serveis públics de qualitat.

 

Amb el pressupost assignat a aquesta regidoria, s'han pogut ampliar els arxius amb la compra de 6 armaris d'arxius, per als quasi 5.000 expedient que existeixen en les seues instal·lacions. D'altra banda, s'ha invertit una mica més de 5.000 € en obres per a separar espais i aconseguir més privadesa en les entrevistes que es realitzen en aquest departament.

 

A més, gràcies a les subvencions destinades a Ajuntaments de Municipis amb població inferior a 50.000 habitants, Entitats d'Àmbit Territorial inferior al municipi i Mancomunitats de la província d'Alacant per a la realització d'activitats de promoció social dirigides a col·lectius vulnerable i adquisició d'equipaments de la Diputació Provincial d'Alacant, que han ascendit entre aquests dos anys a 3.391 €, s'ha procedit a la renovació de les cadires dels tècnics de l'àrea amb nou unitats i de la recepció d'usuaris en 25 unitats.

 

Amb aquestes actuacions, el regidor de Serveis Socials, Juan Ramón Martín (EU), pretén que el servei es torne més amé per als veïns i veïnes i que es garantisca la seua privadesa, al mateix temps que es promou un millor desenvolupament en el treball dels tècnics d'aquesta área.