Concejalía
Valencià

 

Els Ajuntaments del Campello i Sant Joan d'Alacant i la Mercantil Aigües Municipalizadas d'Alacant, Empresa Mixta (AMAEM) van signar dimarts passat, 9 d'abril, un conveni per a la cessió de les instal·lacions de proveïment d'aigua en la Urbanització La Font, una zona residencial limítrofa entre tots dos termes municipals. Els respectius alcaldes, Juan José Berenguer i Manuel Aracil, així com el Director de Poblacions de AMAEM, Carlos Carrillo, han rubricat aquest acord amb el qual es tanca un llarg procés de negociacions i amb el qual es reordenen de forma definitiva les instal·lacions i el sanejament d'aquesta urbanització confrontant entre les dues poblacions.

L'acord signat avui en la seu principal d'Aigües d'Alacant contempla la cessió de les instal·lacions de proveïment d'aigua en la Urbanització La Font i part del sector 18.1. D'acord amb aquest conveni, l'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant serà, a partir del pròxim mes de juny, el titular de la xarxa i instal·lacions de proveïment i sanejament de les dues zones que formen part del seu terme municipal, així com de la gestió del servei als veïns respectius. Aquests clients rebran, en els pròxims dies, un escrit informant-los que aquest canvi de titularitat no suposa la realització de cap gestió per la seua banda.

Amb aquest acord es tanca un procés iniciat en 2003, quan l'Ajuntament del Campello, AMAEM i Aigües de Muchavista S.L., empresa llavors prestadora del servei, van signar un conveni entre les tres entitats, pel qual Aigües de Muchavista venia a AMAEM totes les instal·lacions destinades a proveïment domiciliari d'aigua, encara que estigueren situats fora del terme municipal del Campello, com és el cas de bona part de la Urbanització La Font. Des de 2006, AMAEM va començar a subministrar l'aigua potable al Campello, però quedava pendent traspassar a Sant Joan la xarxa de proveïment d'aigua i sanejament de la urbanització La Font, situada dins del terme municipal santjoaner.

Els dos alcaldes signen en la seu de AMAEN l'acord que regula el subministrament en aquesta urbanització limítrofa entre tots dos termes municipals.