Concejalía
Valencià

Previ a l'acte, a les 19:30 h es va realitzar una cercavila des de l'Ajuntament de Sant Joan, pel Carrer del Mar i en direcció a la Casa de Cultura, la comitiva acompanyats per la banda de la Societat Musical La Paz, junt amb els actuals representants del 2016, María Victòria i Paco, i als que seran els càrrecs festers del 2017. Una vegada en la Casa de Cultura va començar l'acte de Coronació de la Tercera Edat 2017, acte presentat per Chelo Ferrándiz i Antonio Osma i amenitzat per l'actuació del grup de ball "Jarana".

Durant l'acte de Coronació els representants 2016, Paco i María Victòria van donar pas als nous representants de la Tercera Edat de Sant Joan, a partir d'este moment Mª Ángeles García Sanz i Paco Corbí Alcaraz seran els nous Rei i Reina de la Tercera Edat 2017, que acompanyats del seu banderer Joaquín García Sanz representaran als majors santjoaners.

La Regidor de Tercera Edat, Esther Donate, informa que des del col·lectiu de majors es continua treballant per la integració en igualtat de condicions, drets i deures, sense que el gènere siga un impediment per a poder participar en el dia a dia del món fester del municipi. A poc a poc ha d'acabar-se amb la imatge de la dona com a element decoratiu de les festes, quedant tant hòmens i dones representats en igualtat de condicions.