Internet

Taller d'Iniciació al maneig d'Internet

Este curs va dirigit a persones majors que a penes tinguen experiència en el maneig d'Internet i que no hagen utilitzat mai un ordinador, ja que la dinàmica del curs permet a estos nous usuaris a aprendre el maneig bàsic de l'ordinador al mateix temps que reben la formació sobre Internet.

Taller de Web 2.0 dirigit a usuaris avançats

Este curs va dirigit a persones majors que tinguen experiència en el maneig de l'ordinador i ja posseïsquen experiència en l'accés a Internet. El curs se centrarà a transmetre la web 2.0 per mitjà de l'accés a xarxes socials i altres recursos de creativitat i comunicació.

 

Taller d'Habilitats

Amb este taller es pretén impartir coneixement de lectoescriptura i calcule, així com aportar ferramentes per a exercitar la memòria i mantindre la ment activa per a les persones majors. Les classes s'impartixen en el Casal de Tercera Edat, els dimecres i divendres pels matins.

 

Tallers de Ball

Sevillanes, Balls de Saló i Tango

Estos tallers van dirigits a fomentar el benestar de les persones majors i millorar la seua qualitat de vida. Cada trimestre en les dependències municipals del Casal es realitza una modalitat.

 

Curs de Valencià

Este curs va dirigit a aquelles persones que tenen interés a adquirir coneixements bàsics en la llengua valenciana i perfeccionament per mitjà d'un aprenentatge programat i per nivells (comprensió oral, lectora i escrita)

 

Taller de Bijuteria

Taller orientat a descobrir habilitats i desenvolupar destreses, buscant la realització personal i la seua creativitat. També és una forma d'entreteniment i ocupació, el qual pot generar ingressos propis.S'ensenya a confeccionar: collars, pendents, polseres i altres detalls, etc.