Imatge gràfica de la itv
Concejalía
Valencià

Després de la iniciativa de la Regidoria de Trànsit, dirigida per Eva Delgado, en coordinació amb l'empresa ITV Applus Alacant i instruïda per la Prefectura del Cos de la Policia Local de Sant Joan d´Alacant i després de l'èxit que va tenir la campanya de l’any passat, s'ha planificat la Campanya d’ITV 2017, per a Motocicletes i Ciclomotors de Sant Joan.

 

La inspecció tècnica de vehicles té com a objectiu comprovar que els vehicles mantinguen unes condicions de seguretat per damunt dels mínims exigits, per a eliminar el risc d'accident per causes tècniques i contribuir a protegir el medi ambient a través de la reducció de les emissions dels gasos d’escapament; En definitiva, la seua finalitat és millorar la seguretat vial protegint la vida del conductor i acompanyants, a més de preservar el medi ambient.

 

Per a la realització d'aquesta campanya, s'ha comptat amb el trasllat d'una unitat mòbil que se situarà al costat de la Prefectura de Policia Municipal de Sant Joan situada en l’Avinguda Comtat de Fabraquer cantonada amb C/ 8 de Marzo. En aquesta campanya, la qual es realitzarà durant els dies 7, 8 i 9 de novembre, es duran a terme les revisions a raó de 16 ciclomotors o motocicletes al dia. Per això, es realitzaran una mitjana d'al voltant de 4 revisions per hora.

 

Segons declaracions de la Regidora, Eva Delgado, “l'any passat durant la campanya es va dur a terme la inspecció de 47 vehicles, totes elles favorables, la qual cosa demostra que va tenir gran acceptació entre els conductors de ciclomotors i motocicletes. Enguany tornem a realitzar la campanya per a aquest tipus de vehicles i fins i tot estem estudiant en endavant, la possibilitat de realitzar altres campanyes”. “Aquesta campanya facilita als conductors que puguen realitzar la inspecció dins del municipi sense necessitat de traslladar-se fins a l'estació més propera per a realitzar-la”.