actuacions amb el carrer tallat
Concejalía
Valencià

Després de la implantació del pas de vianants en superfície que ja connecta Sant Joan amb Benimagrell i com ja vam anunciar temps arrere, avui donen començament les obres del pas que connectarà el municipi amb l'àrea comercial de la via de servei a l'altura de Porcelanosa al costat de la rotonda de les palmeres.

 

Aquesta és una mesura necessària dins del pla de permeabilització de l'Avinguda Miguel Hernández que permetrà l'accessibilitat a vianants i ciclistes a l'altura de Porcelanosa. Recordem que la primera mesura adoptada va ser minvar el trànsit rodat, creant zones de 30 km/h en el casc urbà, així com l'adequació de l'Av. Miguel Hernández amb limitació a 50 km/h. Posteriorment el pas de vianants en superfície, demandat pels veïns durant dècades, que ja uneix Benimagrell amb la resta del municipi de Sant Joan i ara aquest pas en superfície que comunicarà la zona comercial fomentant la permeabilització de l'avinguda així com la reordenació i millora del trànsit en l'entorn.

 

Les obres, que han començat aquest mateix matí, inclouran l'execució de voreres amb els passos de vianants en les mateixes, el pas de vianants elevat en la calçada, la senyalització horitzontal, vertical i lluminosa en pas elevat i la limitació de la velocitat en glorieta a 30km/h. La dotació pressupostària serà d'en voltant de 10.000€ (10.076´69) i el termini d'execució d'un mes aproximadament des de la data d’avui.

 

Segons Eva Delgado “Com a responsable de les àrees de mobilitat, trànsit i transport la meua finalitat és aconseguir un municipi cada dia més accessible on la mobilitat dels vianants i ciclistes, igual que el transport públic, recobren protagonisme i on no prevalguen únicament els desplaçaments en vehicles propis”.

 

Així mateix, en dos anys hem donat un impuls mai vist a la mobilitat de persones de mobilitat reduïda. Hem contribuït a la permeabilització del municipi amb les diferents actuacions en l'Avinguda Miguel Hernández i reduït la velocitat en el casc urbà amb la finalitat de millorar a la seguretat vial i agilitar el trànsit. A més hem fomentat, entre moltes altres coses la informació i formació des de la infància amb l'adquisició del parc mòbil. En definitiva, hem treballat i seguim treballant per millorar la qualitat de vida de tots els veïns de Sant Joan.