Pas de vianants front al CEIP Cristo de la Paz
Concejalía
Valencià

L'ajuntament de Sant Joan d'Alacant, a través de la Regidoria de Trànsit de la qual és responsable Eva Delgado, ha començat una nova campanya de pintura vial en les zones escolars per a millorar la visibilitat als usuaris i contribuir a una circulació més segura.

 

Aquestes actuacions s'estan realitzant en horari nocturn, de 24 a 6h, a càrrec de l'empresa concessionària del servei Tecnicalia 24 S.L, per no interferir en el trànsit. La campanya va começar la nit del passat diumenge al dilluns, quan es va procedir a pintar la senyalització horitzontal de la zona escolar del CEIP Rajoletes. Durant la matinada del dimarts, nit del dilluns al dimarts, es va dur a terme, així mateix, les actuacions als voltants del CEIP Cristo de la Paz, i aquesta mateixa nit s’han realitzat aquests treballs en la zona del CEIP Lo Romero.

 

Les actuacions de senyalització horitzontal en les zones escolars consisteixen a repintar les línies d'eix, línies d'aparcaments generals, línies de reserva per a minusvàlids, motos, càrrega i descàrrega, i reservat per a parades d'autobusos, inclouran també els passos de vianants, els diversos símbols ja existents en la calçada i les graelles de desblocatge.

 

Segons declaracions d'Eva Delgado, “des de la Regidoria de Trànsit hem estudiat les necessitats i deficiències del municipi quant a senyalització vial es refereix i considerem les zones escolars, així com les més transitades per vianants, ciclistes i amb major Trànsit, com a preferents i més necessitades d'actuacions de manteniment al nostre municipi”.