Concejalía
Valencià

La Policia Local de Sant Joan va alertar a la gerència de l'Hospital de Sant Joan del perill que suposava l'estat del ferm de la C/ Ramón i Cajal a l'altura de la porta principal de l'Hospital Universitari. Tal era el perill que es recomanava el tancament al tràfic per a garantir la seguretat dels vianants i conductors, la gerència de l'Hospital es va posar mà a l'obra i va realitzar una adequació del ferm valorada en 120.000EUR, llevant la parada de l'autobús de la porta principal i establint una parada provisional enfront del Centre de Transfusions que va causar molèsties a aquells persones amb mobilitat reduïda que són usuaris del transport públic quan han de rebre tractament en l'Hospital.

La Regidoria de Mobilitat, Tràfic i Transport va començar a rebre les queixes dels usuaris davant d'este canvi de parada, ja que l'Hospital Universitari de Sant Joan és el més accessible de la Comarca.

 La Regidora de Mobilitat, Tràfic i Transport, la socialista Eva Delgado, es va posar en contacte amb la Conselleria de Transports per a traslladar les queixes justificades davant del canvi d'ubicació de la parada, queixes provinentes no sols de veïns de Sant Joan sinó de tota la Comarca de L´Alacantí.

 

 En les últimes dos setmanes s'han mantingut les reunions amb la gerència de l'Hospital, conversacions amb l'Ajuntament d'Alacant i amb alts càrrecs de la Conselleria de transports, que han donat com resultat que en el termini de dos setmanes es restablirà el servici en la seua parada original.

Pendent queda que els tècnics de la Conselleria de Transport establisquen el responsable del manteniment d'esta via d'accés a esta important infraestructura sanitària.

Eva Delgado afirma que "desde l'Ajuntament nostra prioritat han sigut sempre els usuaris i les seues necessitats, en este cas sanitàries, per la qual cosa nostre deure és garantir l'accessibilitat a l'Hospital de Sant Joan"