Fotografia de la Regidora de Turisme

El turisme és un dels motors més importants de l'economia. Per aquest motiu, des d'aquesta àrea hem d’emfatitzar tots els recursos locals que tenim i cercar la manera més eficaç de generar i definir atractius turístics que generen experiències inoblidables per als visitants de la nostra localitat.

Des d'aquesta regidoria, treballarem des de la transversalitat de totes les àrees per a crear el camí més adequat que ens impulse com a destinació turística i desenvoluparem les eines necessàries per a posar en valor tot el patrimoni material, immaterial, cultural, mediambiental, sanitari, esportiu, comercial, hoteler, gastronòmic i fester que posseïm.

El meu compromís durant aquesta legislatura serà la de posar en valor tot el nostre patrimoni, perquè sense una ciutadania coneixedora dels valors del seu territori, és pràcticament impossible salvaguardar el valuós llegat patrimonial que posseïm. Així mateix, treballarem per a donar-li la importància que es mereix aquesta àrea, tan abandonada en els últims anys, perquè el nostre poble Sant Joan d'Alacant, les nostres tradicions i les nostres gents tinguen la rellevància turística que mereixem.

Ana Isabel Carreño Hermosel

Regidora de Festes, Turisme, Seguretat Ciutadana, Emergències i Protecció Civil.

anaisabel@santjoandalacant.es

Noticias

Consulta la programació de Nadal i gaudeix amb totes les activitats que hem preparat: concerts, ...
Del 5 al 9 d’octubre, Sant Joan d’Alacant acollirà el Street Food Market a la ...
El 29 de setembre es realitzarà en Sant Joan d’Alacant la I Foto Ruta Musical ...
Dissabte 25 d’agost 21:00 CORONACIÓ i exaltació de les Reines de les Festes 2018 i ...
El diumenge 2 de setembre celebrem el Dia de Les Paelles des de les 12h ...
Enguany el pregó de les nostres Festes del Santíssim Crist de la Pau tindrà lloc ...