El turisme és un dels motors més importants de l'economia. Per aquest motiu, des d'aquesta àrea hem d’emfatitzar tots els recursos locals que tenim i cercar la manera més eficaç de generar i definir atractius turístics que generen experiències inoblidables per als visitants de la nostra localitat.

Des d'aquesta regidoria, treballarem des de la transversalitat de totes les àrees per a crear el camí més adequat que ens impulse com a destinació turística i desenvoluparem les eines necessàries per a posar en valor tot el patrimoni material, immaterial, cultural, mediambiental, sanitari, esportiu, comercial, hoteler, gastronòmic i fester que posseïm.

El meu compromís durant aquesta legislatura serà la de posar en valor tot el nostre patrimoni, perquè sense una ciutadania coneixedora dels valors del seu territori, és pràcticament impossible salvaguardar el valuós llegat patrimonial que posseïm. Així mateix, treballarem per a donar-li la importància que es mereix aquesta àrea, tan abandonada en els últims anys, perquè el nostre poble Sant Joan d'Alacant, les nostres tradicions i les nostres gents tinguen la rellevància turística que mereixem.

Antoni Manel Giner i Espinosa 

Regidor de Turisme, Desenvolupament Local, Econòmic i Empresarial, Comerç, Fires i Comerç Ambulant, Comunicació Institucional.

antonimanel@santjoandalacant.es

Noticias

VII RAL·LI 1000 REVOLTES “500 KM NOCTURNS” Sant joaní d’Alacant comença a preparar-se per a ...
La catifa roja tornarà a lluir a Sant Joan per a celebrar el XIX FESTIVAL ...
Diumenge pròxim celebrem la festa de la Vera Creu, una tradició que la Casa d’Andalusia ...
El pròxim 27 d’abril us esperem en l’Acte de Proclamació i Exaltació de les Belleses ...
El diumenge 5 de maig celebrem la tradicional Romeria Cívica de la Santa Faç organitzada ...
Obert el termini de presentació d'obres per al XX Concurs de la Portada del Llibret ...