Fotografia de la Regidora de Turisme

El turisme és un dels motors més importants de l'economia. Per aquest motiu, des d'aquesta àrea hem d’emfatitzar tots els recursos locals que tenim i cercar la manera més eficaç de generar i definir atractius turístics que generen experiències inoblidables per als visitants de la nostra localitat.

Des d'aquesta regidoria, treballarem des de la transversalitat de totes les àrees per a crear el camí més adequat que ens impulse com a destinació turística i desenvoluparem les eines necessàries per a posar en valor tot el patrimoni material, immaterial, cultural, mediambiental, sanitari, esportiu, comercial, hoteler, gastronòmic i fester que posseïm.

El meu compromís durant aquesta legislatura serà la de posar en valor tot el nostre patrimoni, perquè sense una ciutadania coneixedora dels valors del seu territori, és pràcticament impossible salvaguardar el valuós llegat patrimonial que posseïm. Així mateix, treballarem per a donar-li la importància que es mereix aquesta àrea, tan abandonada en els últims anys, perquè el nostre poble Sant Joan d'Alacant, les nostres tradicions i les nostres gents tinguen la rellevància turística que mereixem.

Ana Isabel Carreño Hermosel

Regidora de Festes, Turisme, Seguretat Ciutadana, Emergències i Protecció Civil.

anaisabel@santjoandalacant.es

Noticias

Sant Joan d’Alacant, a través de la Junta Major de Confraries i Germanors de la ...
Claudia López Martínez i Alba Soler Fernández elegides Reina Major i Reina Infantil 2018. Dissabte ...
Després de la presentació el 9 de febrer davant l'Alcalde, Jaime Albero i la Regidora ...
La Casa d'Andalusia ‘Rafael Alberti’ celebra aquest cap de setmana la IX Setmana Cultural amb ...
Sant Joan d'Alacant va celebrar dissabte passat la festivitat de Carnestoltes amb un replet programa ...
L'ajuntament de Sant Joan d'Alacant, a través de les regidories de Festes i Cultura i ...