Cultura

Patrimoni

 

Sant Joan d´Alacant disposa d'un ampli ventall d'activitats culturals, sent la Casa de la Cultura el lloc de trobada de bona part d'elles.

La Casa de la Cultura, inaugurada el 9 d'octubre de l'any 1993, és un centre dedicat a tot tipus d'actes culturals i activitats artístiques. Disposa d'una sala de conferències, una sala de reunions, una altra destinada a exposicions i un saló d'actes amb un aforament de 520 butaques. L'edifici alberga la biblioteca municipal i una sala d'estudis, amb capacitat per a al voltant de 100 persones. Compta amb més de 30.000 volums de llibres, discos, revistes, etc.

Al llarg de l'any es desenvolupen multitud de tallers, certàmens, mostres, exposicions artístiques i altre tipus de manifestacions culturals. Totes tenen una gran acollida, algunes d'àmbit estatal, com el concurs nacional de pintura Vila de Sant Joan i el concurs de curtmetratges, que es convoca des de l'IES *Luís García Berlanga. L'oferta cultural es renova de forma periòdica amb activitats teatrals, musicals (principalment a càrrec de la Societat Musical La Pau, l'Orfeó Sant Joan i l'Orquestra de pols i pua), dansa, cinema d´estiu, etc.

Arxius adjunts