Zones comercials

El comerç a Sant Joan d´Alacant ha experimentat en els últims anys un creixement espectacular, de manera que en el nucli urbà podem trobar nombrosos comerços que abasten les més diverses activitats. Les zones de major expansió comercial es troben en les avingudes de la Rambla i de Jaume I i en els carrers del Mercat –on se situa el mercat d'abastaments- la Diagonal, Tomás Capelo i la de San Antonio, entre unes altres. En les citades avingudes se situen un important nombre d'entitats bancàries.

En els marges de l'avinguda Miguel Hernández s'ha format una gran zona comercial, on se situen grans superfícies, concessionaris d'automòbils, botigues de roba, mobles, decoració, així com un ampli espai dedicat a l'oci i l'entreteniment.

Iniciatives com la “Mostra de Comerç”, la “Ruta de Tapes per Sant Joan” o el “Mercat Medieval” estan ajudant a dinamitzar el comerç, donada l'afluència de públic que participa en aquest tipus d'activitats.

Tant l'àmbit de la restauració com el de l'allotjament han arribat a nivells de gran qualitat. Sant Joan d´Alacant té un notable nombre de magnífics restaurants amb ofertes gastronòmiques realment atractives i compte amb una varietat d'hotels, que s'adapten a totes les necessitats i capacitats econòmiques.