PLACA RALLY
Concejalía
Valencià

¡¡ Comença la temporada d'automobilisme del 2020 a Sant Joan d'Alacant !!

Primera prova del Trofeu Regularitat de la Comunitat Valenciana (TRCV) de l'any 2020.

Primera prova del Trofeu Social Escuderia Alacant, Temporada 2020.

Primer *Rallye de Regularitat per a vehicles Clàssics i Històrics FEVA del 2020.

Lliurament de Trofeus als guanyadors del Trofeu Regularitat Comunitat Valenciana de l'any 2019.

Lliurament de Trofeus als guanyadors del Trofeu Social Escuderia Alacant, Temporada 2019.

 

 

 

CABECERA II RALLY HIVERN SANT JOAN D'ALACANT

18 DE GENER DE 2020, II RALLYE HIVERN SANT JOAN D´ALACANT

Espectacular llista d'inscrits en l'II *Rallye *Hivern Sant Joan d'Alacant 2020

 

43 Vehicles esportius històrics de les marques Ferrari, Porsche, Toyota, Opel, Renault, Mercedes, Seat, MG, Subaru, Peugeot, Volkswagen, Simca, Mini, Ford, BMW o Nissan, partiran aquest pròxim dissabte en la primera prova de Rallyes de l'any 2020. Pilots com el mundialista Luis Climent, o els campions de regularitat de la passada temporada, i anteriors, estaran en la cita alacantina.

Un any més, l'Automòbil Club d'Alacant (ACA) serà molt matiner en l'organització de proves esportives. A penes arrencada l'any nou tirarà avant la segona edició del *Rallye *Hivern Sant Joan d´Alacant 2020, *Rallye de Regularitat per a vehicles clàssics i Històrics. La prova està programada per al dissabte 18 de gener, i serà la primera prova de la temporada de *Rallyes 2020, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Joan d’Alacant.

Les verificacions tècniques i administratives es desenvoluparan a l'Ajuntament de Sant Joan d´Alacant entre les 7:30h i les 8:45h. del mateix dissabte 18 de Gener.

L'Eixida des de Sant Joan del primer participant està programada per a les 9h en l'Av. Rambla del municipi alacantí, després de les verificacions. La inscripció està limitada a un màxim de 50 equips participants amb vehicles majors de 25 anys, i aniran eixint cada minut.

El recorregut (que és secret fins a la mateixa eixida de la prova) ronda els 170 Km per la província d'Alacant, amb Eixida i Arribada a Sant Joan d'Alacant, amb 2 Seccions, i un total de 8 Trams de Classificació per la muntanya alacantina que sumen quasi 90 Km de cronometratge a una velocitat mitjana total inferior als 50 Km/h.

Els equips en competició faran un alt en el camí al final de la 1a Secció després d'haver realitzat 3 Trams de Classificació, per a un avituallament a les 10.50 en el Parc Els Hortes d'Ibi per a reprendre la ruta a les 11:20h. La 2a Secció, que compta amb altres 8 Trams de Classificació, acabarà amb l'arribada a la sobre les 13:30h per al primer participant.

Allí, i després de l'arribada de tots els participants i caravana d'organització, el ACA té prevista un menjar de germanor amb els participants i organització oferida per la Regidoria de Turisme de l'Aj. de Sant Joan d'Alacant per a les 14:30h. Després del menjar, s'entregaran els trofeus del *rallye, així com els corresponents al Trofeu de Regularitat de la Comunitat Valenciana i els del Trofeu Social de l'Escuderia Alacant de la temporada 2019.

programa rally

llistat d'inscrits en el rallye