Cartell de Festes de San Roc 2017
Concejalía
Valencià

Programa Festes Benimagrell 2017

 

DIVENDRES 11 Y DIUMENGE 13 D’AGOST

21:00 HORES

Els Majorals de Benimagrell i tots els col·laboradors i veïns que ho desitgen, iniciarem la col·locació de les banderetes decoratives per engalanar els nostres carrers del poble.

 

DISSABTE 12 D’AGOST

18:00 HORES

Trofeu de Pilota Valenciana Festes de Sant Roc 2017 a Benimagrell.

 

DIMARTS 15 D’AGOST

21:00 HORES

Concert a càrrec de la Colla de Dolçaines Sargantana de la Societat Musical la Paz, dirigida per Trinidad Roldán a la Plaça de Benimagrell.

 

DIMECRES 16 D’AGOST

19:00 HORES

Santa Missa en honor al nostre sant patró Sant Roc i a la Verge del Carmen i en record de tots els difunts del nostre poble. A continuació gran xocolatada, orxata i dolços, a càrrec de Lola Climent, Fina Almaina i Inma Sala.

 

21:30 HORES

Cinema d'estiu, projecció de la pel·lícula 'El llibre de la Selva' organitzat per la Regidoria de Cultura.

 

DIJOUS 17 D’AGOST

21:00 HORES

Inauguració i encès de l'enllumenat extraordinari Festes de Sant Roc 2017.

 

22:00 HORES

PREGÓ anunciador de les FESTES DE SANT ROC 2017 a càrrec de D. José Vicente Pérez Pardo. A continuació, actuació del grup NEW GENERATION que ens delectarà amb escenes del Musical La Jungla. Com a colofó a aquesta espectacular nit, gaudirem d’un meravellós Correfocs per tot el poble. (Preguem a tots el participants respecten les normes de seguretat d’aquest esdeveniment, gorra, jaqueta màniga llarga, pantalons llargs i calçat òptim).

 

DIVENDRES 18 D’AGOST

09:00 HORES

Repic de campanes i disparament de morterets.

 

12:00 HORES

Campanades en Honor del Gloriós Patró Sant Roc.

 

18:30 HORES

Diversions populars per als més petits. Jocs d'animació i aigua organitzats per la Comissió de Festes.

 

20:30 HORES

Animació i titelles 'Chispa y Blasa' a càrrec de la Regidoria de Cultura.

 

22:00 HORES

Animació de la vetllada amb Disco Mòbil!

 

00:00 HORES

Espectacular i multicolor desfilada de Disfresses per a tots els veïns, amics i visitants i tot aquell que es vullga divertir! Ens acompanyarà la Banda de Música La Paz i per a finalitzar la desfilada gaudirem de la Gran Festa de l'Escuma. A disfressar-se!!

 

DISSABTE 19 D’AGOST

09:00 HORES

Despertà amb repic de campanes i disparament de morterets.

 

11.00 HORES

Selecció d'equips i preparatius per al repartiment d'ingredients per al famós concurs de Paelles.

 

12:30 HORES

FESTIVAL DEL COLOR, divertida festa de pols de colors Holi.

 

14:00 HORES

Aigua…Aigua...Ai quina calor! Ai quina calor!. Banyà a càrrec dels nostres amics de Tubos Navarro.

 

18:30 HORES

Concentració de bicicletes a la Plaça de Benimagrell. T’esperem en aquest bonic passeig amb bici pels carrers de Sant Joan. En arribar a meta degustarem un reconstituent berenar patrocinat per PELU& TATTOO.

 

22:00 HORES

Presentació de la Gran Revista Còmica-Musical de Varietats amb diferents artistes (Mag Maili, Sandy, Rocio Madrid, balls llatins i New Generation). Seguirem amb la Disco Mòbil tota la nit ballant, tota la nit en casa de...

 

DIUMENGE 20 D’AGOST

9:00 HORES

Gran despertà amb Diana i repic de campanes.

 

9:30 HORES

Tradicional partit de futbol entre Cassats i Fadrins.

 

11:00 HORES

SOLEMNE MISSA a càrrec del nostre rector D. Roque Jiménez cantada per la Coral Amanecer de la Societat Musical La Paz, dirigida per José Antonio Ruiz.

 

12:30 HORES

Repic de campanes anunciador de l’Ofrena de Flors en Honor del Sant Patró Sant Roc i la Verge del Carmen, acompanyat per la Banda de Música La Paz. En finalitzar degustació d'un aperitiu típic de Benimagrell patrocinat per la TABERNA DEL MAR.

 

18:00 HORES

Jocs Populars Tradicionals de sempre (pinyates, bicis, canterella, carreres, etc) amenitzats per la Dolçaina i el Tabalet.

 

20:30 HORES

Entrada de Reines i Dames de les Festes del Santíssim Crist de la Pau i les diferents comissions Festeres de Sant Joan.

 

21:00 HORES

SOLEMNE PROCESSÓ amb el nostre Patró Sant Roc i la Verge del Carmen que seran portats a coll pel Poble de Benimagrell i acompanyats per tots els veïns i devots, VISCA SANT ROC…VISCA LA MARE DE DÉU DEL CARMEN. A l'entrada de la processó es dispararà un ramillet de focs artificials per generositat de Frutería Benimagrell. Entrada dels Sants, Cant de Goigs i DISPARAMENT D'UN Monumental Castell de Focs Artificials per a finalitzar les Festes Sant Roc 2017.

 

*Nota: La comissió de festes de Benimagrell, es reserva el dret a modificar, incloure o anul·lar qualsevol dels actes prevists previ avís.