Anaí Carreño junt a l'alcalde de Benidorm, Antonio Pérez
Concejalía
Valencià

La regidora de Turisme, Anaí Carreño, s'ha desplaçat aquesta setmana fins a la localitat de Benidorm per a acudir a una jornada sobre l'aplicació de mecanismes de cofinançament per a la posada en valor turístic dels recursos municipals.

 

Aquesta jornada, organitzada per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), juntament amb la Generalitat Valenciana, ha sigut celebrada en l'Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Ivat.tur), a Benidorm. L’objectiu d’aquesta és posar en valor els recursos turístics dels municipis mitjançant l'aplicació de diferents mecanismes de cofinançament. Les línies de cofinançament s'han enfocat, sobretot, en la millora de les infraestructures turístiques i en la millora de la competitivitat dels espais turístics, així com en la possibilitat d'aplicar incentius des de Cultura i Turisme a escala local. La jornada ve ser inaugurada el dimarts per l'alcalde de Benidorm, Antonio Pérez; el director d'Estratègia Territorial Turística de la Agència Valenciana de Turisme, Josep Gisbert; i l'alcalde d'Elda i president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Rubén Alfaro.

 

Durant tot el matí, en un espai de temps comprès des de les 10:15 fins a les 13:30h —moment en què va tenir lloc la clausura—, es va debatir sobre els diferents mecanismes eficients de cofinançament, abordant-se així qüestions com les bases reguladores de les subvencions susceptibles de cofinançament pel programa operatiu FEDER de la comunitat valenciana 2014-2010.