La Regidoria d'Urbanisme s'encarrega de la redacció, tramitació i coordinació de les figures de planejament urbanístic i dels instruments de gestió urbanística que el desenvolupen.

El planejament actual necessita una revisió que pose en valor principis com la racionalitat, la sostenibilitat i la diversificació perquè el propi desenvolupament del nostre poble puga revertir en el benestar present i futur dels nostres veïns i veïnes, allunyant-nos definitivament d'un model econòmic insostenible basat en la construcció.

Sant Joan necessita un nou paradigma de creixement i convivència, on les persones i el seu benestar siguen una prioritat. Per això, des de la Regidoria d'Urbanisme treballarem per a aconseguir un poble més sostenible i amable, on es planifique en funció de les necessitats actuals i previsibles, i no en funció dels interessos de privilegiats, posant en valor els elements patrimonials i la trama urbana que ens han caracteritzat com a poble durant segles i replantejant un creixement cap a dins, fomentant la rehabilitació i adaptació d'habitatges.

 

Eva María Delgado Cabezuelo

Regidora d'Urbanisme

evamariadelgado@santjoandalacant.es

Noticias

El nou CEIP El Romero és una realitat possible gràcies al Pla Edificant de la ...
L'actuació suposarà una inversió de 40.368,01 € i la subvenció podrà cobrir fins al 70% ...
La regidora d'Urbanisme, Eva Delgado, i la de Sanitat, Julia Parra, van visitar dimarts passat, ...
L'Ajuntament de Sant Joan ha rebut la cessió de tres parcel·les catalogades com a Parc ...
Aquest dilluns han començat les obres, que tindran una duració prevista de cinc dies, de ...
Ajuntament de Sant Joan d’Alacant. REGIDORIA D'URBANISME. Comencen les obres de millora de l'accessibilitat en ...