Concejalía
Valencià

El Servei Municipal d'Habitatge de l'ajuntament de Sant Joan d´Alacant paralitza la seua atenció presencial en oficina en aplicació del Reial decret del 14 de març pel qual es declara l'estat d'alarma pel COVID-19.

Continuem informant els ciutadans de les mesures preses en l'àrea d'habitatge tant en l'RD 463/2020 com en els RD Llei 6/2020 i RD Llei 8/2020.

Una d'aqueixes mesures declara que els terminis per a la tramitació de les sol·licituds d'ajudes de lloguer que estaven oberts queden interromputs. També es preveu la no procedència del llançament de l'habitatge habitual de persones especialment vulnerables en processos d'execució hipotecària. Una altra de les mesures impulsades pel govern estableix una moratòria del pagament d'hipoteca per als deutors hipotecaris en situació de vulnerabilitat econòmica.

Els terminis per a sol·licitar les ajudes de lloguer es reprendran en el moment en què perda vigència l'estat d'alarma. En aqueix moment, els ciutadans del nostre municipi que tenia concertada una cita per a la tramitació d'aquestes ajudes seran contactats per a comunicar-li una nova data. Si no tenia cita prèvia haurà de sol·licitar-la després de l'estat d'alarma en el 965939625 o acudint al carrer Clara Campoamor, 5 quan òbriga al públic.

Per a qualsevol aclariment pot contactar amb el servei municipal en el telèfon 608824698 o enviant un correu electrònic a l'adreça vivienda@personasyciudad.es.

 

NOTA INFORMATIVA: Per a les sol·licituds de moratòria en el pagament de la hipoteca, és necessari aportar certificat d'empadronament, i des de l'Ajuntament es posa en coneixement , que aquells veïns que no disposen de certificat digital, que anomenen a Estadística- 966013100, on se'ls informarà del tràmit a realitzar.