Search
Close this search box.

NOVETATS DE LA 8a EDICIÓ

Torna el Festival de Circ Contemporani CIRCARTE amb la seua huitena edició del 15 al 27 de setembre 2017. Amplia la seua programació a dos caps de setmana i al municipi de Sant Joan d’Alacant.

Una altra novetat és la Gran Gal·la Circarte que se celebrarà per primera vegada en el Teatre Principal d’Alacant el diumenge 17 de setembre.

Té previst quasi una vintena d’espectacles de companyies professionals locals, nacionals i internacionals, tant de sala com carrer, dirigits a tots els públics. Una programació repartida entre els municipis del Campello, Alacant, Sant Joan d’Alacant i la Universitat d’Alacant en espais com la Plaça de l’Ajuntament d’Alacant, el Teatre Principal, la Casa de Cultura del Campello i Sant Joan d’Alacant o el Paranimf de la Universitat d’Alacant.

Entre les companyies confirmades trobem a la trouppe circense Fekat Circus d’Etiopia; els alacantins La Trócola Circ i Lucas Locus; l’argentina Jimena Cavalletti; la companyia Cirk About It, premiada com a millor espectacle de carrer en la Fira Ciudad Rodrigo i Feten; els acròbates i clowns de la Bella Tour; i al polifacètic Jean Philippe Kikolas.

La programació completa es donarà a conéixer a primers de setembre al costat d’informació detallada de cada espectacle en la pàgina Web www.circarte.com.