Search
Close this search box.

La regidoria de Cultura organitza la III Mostra de Teatre Grecollatí

El Parc Municipal acollirà els dies 20 i 21 de juliol la III Mostra de Teatre Grecollatí de Sant Joan d’Alacant organitzada per la regidoria de Cultura que, per tercer any consolida un magnífic festival oferint textos clàssics per al gaudi dels veïns del municipi.

La Muestra se inauguró en 2016 con gran acogida pese a tratarse de un espacio inusual para este tipo de producciones y se ha convertido en una apuesta fuerte por parte de la concejalía de Cultura en la programación estival.

En aquesta tercera ocasió, s’arrancarà el dia 20 amb la representació d’Amfitrió, de Plauto, a càrrec de la companyia Caligae Teatre de Iecla, que realitzaran una laboriosa i moderna versió d’aquesta comèdia.

Per part seua, la companyia de l’Aula de Teatre de la Universitat d’Alacant representarà el dia 21 Hècuba, d’Eurípides en un text ple de venjança, dolor, traïció, perduda, mort…

Clara Rodríguez, regidora de Cultura, explica que “l’objectiu de la mostra és que el teatre clàssic tinga cert pes en la programació, alhora que es diversifiquen els espais de proposta cultural, recuperant en les iniciatives culturals, entre altres, l’amfiteatre del Parc Municipal, amb la intenció d’arribar a tota mena de públic. A més prevalem l’oferta de qualitat i rigor com a aliada de l’educació i l’enriquiment cultural i personal”