Search
Close this search box.

El 20é Festival de Cinema Sant Joan d´Alacant anuncia la seua selecció de curtmetratges a concurs per a l'edició en línia

La plataforma FesthomeTv estarà oberta del 18 fins al 24 de maig per al seu visionat des d’Espanya, amb un apartat específic del Festival i 30 curtmetratges seleccionats a concurs d’entre els 1086 inscrits en la convocatòria tancada al febrer del present any. Igual que un festival tradicional, el certamen en línia té un temps limitat (una setmana), i els espectadors podran adquirir gratuïtament els seus tiquets per a diferents sessions en les quals es distribuiran els curts.

( PREM EN EL LLORER PER A VEURE LA SELECCIÓ DE CURTS )

Respecte a la Secció Oficial del #FCSJ2020: hi ha representació alacantina i valenciana, curts multipremiados, estrenes, òperes prevals i, en general, grans talents emergents que es combinen amb cineastes d’ampli recorregut. En el seu conjunt, pensem que és una gran selecció, i no volíem desaprofitar l’oportunitat de poder mostrar-la, encara que siga per un mitjà que no és habitual per a nosaltres. Prompte publicarem la distribució de les sessions/programes del Festival.

Recordeu: 20 Festival de Cinema Sant Joan d’Alacant (en línia) del 18 al 24 de maig en Festhome Tv