Search
Close this search box.Com fer una reserva a partir de l’1 de novembre de 2022?

El procés de reserva d’instal·lacions es realitzarà a través de la web: https://santjoandalacant.i2a.es, en la qual ha d’estar registrat/a prèviament.

Pot accedir amb el seu usuari (adreça de correu electrònic) i contrasenya.Com puc donar-me d’alta en el sistema?

En cas de no estar identificat en el nostre sistema com a persona d’internet, ha de completar les seues dades en la pestanya “Registrar-se”, indicant “Titular”, i emplenar els camps que el formulari li indica.

Una vegada accedisca a la plataforma, i per a validar les seues dades, ha de fer-nos arribar la documentació obligatòria: el seu DNI, així com qualsevol altre document que procedisca per a l’aplicació de bonificacions. Aquests documents podrà adjuntar-los en l’apartat de “Documents personals” de “El meu compte”, (a dalt a la dreta).

IMPORTANT: Vosté no podrà operar com a usuari/a del sistema fins que no hàgem comprovat l’autenticitat de les dades, el termini administratiu de les quals estarà entre 24 i 48 h en dies hàbils.Quines instal·lacions puc reservar a través de la web?

Vosté podrà consultar disponibilitat i reservar les següents pistes: tennis (terra i ciment), pàdel, atletisme i frontó.

Per a la reserva puntual de la resta d’instal·lacions (pavellons, pista exterior o camp de futbol) haurà de contactar per escrit amb la Regidoria d’Esports.Com fer una reserva de temporada?

Considerem reserva de temporada la que no és puntual d’un dia. Normalment aquest tipus de reserves es fa per a pavellons, pista exterior i camp de futbol.

Per a aquesta mena de reserves és necessari emplenar l’imprés de “Sol·licitud de reserva d’instal·lacions”, i presentar-lo per registre a través de la Seu electrònica: https://santjoandalacant.sedelectronica.es/info.0. Una vegada revisada aquesta petició s’informarà l’usuari/a de la seua aprovació o no.Com anul·lar una reserva?

Les reserves s’han d’anul·lar amb l’antelació suficient perquè el poliesportiu puga disposar de la instal·lació per al seu lloguer.

Les reserves no gaudides només seran compensades, atenent únicament motius climatològics (pluja, vent, etc), per una altra reserva d’iguals característiques. En cap cas es retorna els diners.Com anul·lar una reserva de temporada?

L’usuari que tinga una reserva de temporada anul·larà la reserva, tant si és d’un dia en concret o de tota la temporada, per escrit, seguint el mateix procediment que de sol·licitud: emplenar el document específic i registrar per Seu electrònica.El preu de les instal·lacions

Podrà consultar el preu de les instal·lacions esportives en l’apartat d’ORDENANCES (descarregar)

Arxius adjunts