Search
Close this search box.
  • Inicio
  • Sense categoritzar
  • EL 31 DE DESEMBRE ACABA EL TERMINI PER A SOL·LICITAR LA PLACA DE GUAL, PER A AQUELLS QUE NO HO DISPOSEN ENCARA, SENSE SER SANCIONATS.
WhatsApp Image 2022-12-12 at 11

EL 31 DE DESEMBRE ACABA EL TERMINI PER A SOL·LICITAR LA PLACA DE GUAL, PER A AQUELLS QUE NO HO DISPOSEN ENCARA, SENSE SER SANCIONATS.

L’Ajuntament envia els codis Qr de les plaques de gual als veïns de Sant Joan

L’Ajuntament finalitzarà el pròxim 31 de Desembre la campanya , LA TEUA ENTRADA I EIXIDA DE VEHICLES, AMB PLACA I CODI QR, la qual s’ha fet visible  a través del repartiment de díptics i instal·lació de publicitat  en els muppis i marquesines de les parades d’autobús.

Poc més de 15 dies tenen els veïns per a poder demanar el seu gual si encara ho han fet, aqueix és el termini que va determinar com a moratòria l’actual Ordenança acabada d’aprovar per l’Ajuntament. Es pot ampliar informació en l’adreça:

https://www.santjoandalacant.es/es/movilidad-urbana/nueva-ordenanza-reguladora-entrada-y-salida-vehiculos-traves-vias-publicas-vados

A partir de l’1 de gener tots els habitatges que estiguen gaudint d’una entrada i eixida de vehicles a la via pública des dels seus domicilis i no disposen de la seua placa de gual podran ser sancionats fins als 750 euros.

Aquesta mesura ha suposat un important increment en la sol·licitud de guals, en quasi un centenar de noves sol·licituds, però encara lluny dels més de 1500 guals irregulars en el municipi.

En paraules del regidor de Mobilitat el socialista Pablo Celdrán “Animem que de manera virtual en la nostra seu electrònica o de manera presencial en l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana situada en la Plaça de l’Esglesia, els titulars d’entrades i eixides de vehicles sol·liciten la seua placa abans del 31 de desembre i així no seran sancionats”,

“La sola sol·licitud abans d’aquesta data t’exonera de la sanció encara que no disposen encara de la placa física i és per això que després de l’enviament personalitzat a través de carta ordinària als titulars dels guals actuals del Codi Qr (que també serà obligatori exposar-lo a partir de l’1 de gener), l’ajuntament està procedint al buzoneo personalitzat dels habitatges detectats en el passat estiu que no disposen en l’actualitat de la placa. Tenim perfectament identificats els qui haurien de tindre gual i no ho tenen, ja que una treballadora contractada en els projectes EMCORP va recórrer tot el poble identificant tots els habitatges mancats de gual. Per això animem que els veïns sol·liciten de manera immediata la seua placa de gual i així s’evitaran poder ser sancionats conforme a la nova Ordenança”.