Search
Close this search box.
PHOTO-2021-06-07-13-40-28

La Regidoria d’Obres instal·la els primers jocs infantils adaptats en la plaça Josep Carreras

Els nous aparells incorporats permeten interactuar a menors amb tota mena de capacitats motrius al no tindre cap barrera arquitectònica

L’edil José Luis Olcina assegura que “fem un primer pas important perquè tots els menors els menors de Sant Joan puguen gaudir dels seus parcs”

 

La Regidoria d’Obres i Manteniment, dirigida per José Luis Olcina, ha començat la instal·lació en la plaça Josep Carreras dels primers jocs infantils adaptats en el municipi. “Fem un primer pas, però important, perquè tots els menors de Sant Joan puguen gaudir d’àrees recreatives en tots els parcs i jardins del municipi”, assegura Olcina.

Aquests jocs infantils permeten que menors amb tota mena de capacitats motrius puguen interactuar, al no tindre barreres arquitectòniques que els impedisquen l’entrada. “Començarem per alguns jocs i, de manera progressiva, ho anirem implantant en la resta”, afirma l’edil de Ciutadans.

L’actuació en la plaça Josep Carreras, amb un cost aproximat de 20.000 euros sufragats de manera íntegra per la Regidoria consisteix en la substitució del sòl de goma per un altre amb major amortiment i que permeta desplaçar cadires de rodes, a més de la incorporació d’aquests jocs adaptats i l’adequació de la resta. El regidor d’Obres, José Luis Olcina, ha visitat aquest dilluns aquests aparells i assegura que “estaran disponibles per a la setmana vinent”.

Les regidories d’Obres i Manteniment i Serveis Socials tenen previst adaptar les zones de jocs infantils de tot el municipi seguint aquests principis d’accessibilitat i inclusió, no sols en qüestions motores sinó també per a xiquets i xiquetes amb diferents capacitats psicològiques i sensorials.