Search
Close this search box.
WhatsApp Image 2023-01-11 at 10

MOBILITAT INSTAL·LARÀ 6 RADARS PEDAGÒGICS

En els pròxims dies l’Ajuntament de Sant Joan, des de la regidoria de Mobilitat que dirigeix Pablo Celdrán, procedirà a la instal·lació de 6 radars pedagògics en el terme municipal.

La ubicació d’aquests es durà a terme tenint en compte la problemàtica existent en diferents punts de la localitat quant a velocitat es refereix.

En concret, en l’Avinguda d’Alacant pròxim a l’IES Lloixa, en l’Avinguda Secretari Basilio Sala, en Benimagrell, al Carrer Font del Arch, així com en l’Avinguda Miguel Hernández en tots dos sentits.

En tots ells s’han realitzat aforaments, (mesuraments de velocitat durant una setmana), i s’han detectat que les velocitats mitjanes o repassen la permesa o són pròximes a fer-ho.

En paraules del regidor “Aquesta és la primera mesura, la idea és aconseguir que els conductors coneguen la seua velocitat en temps real en vies sensibles, la majoria d’elles amb velocitat màxima de 30”.

Segons Celdrán “Est és el pas previ per a intentar que els conductors moderen les seues velocitats, però de no aconseguir-lo caldrà valorar la possibilitat d’instal·lar ja no radars pedagògics sinó radars sancionadors.”