Valencià

La regidoria d'Ocupació i Desenvolupament Local de Sant Joan d'Alacant organitza un curs sobre atenció al client per a, mitjançant el coaching estratègic, formar-se en tècniques de venda i persuasió. Una iniciativa dirigida a aturats i emprenedors del municipi que estiguen cercant una eixida laboral.

L'objectiu d'aquesta nova acció formativa és potenciar en els participants una sèrie d'elements i habilitats necessàries per a exercir amb èxit diferents professions. I és que, de cara a la cerca d'ocupació, professions relacionades amb l'atenció al client, les vendes o les visites comercials, actualment tenen major índex d'empleabilidad pel que és necessari prendre consciència sobre les possibilitats personals per a aconseguir aquestes metes.


El curs tindrà una durada de 40 hores i començarà el 2 de març, comptant amb 30 places per a aturats o emprenedors de Sant Joan d'Alacant. Més informació en l'Agència de Desenvolupament Local, en el número 1 de la Plaça d'Espanya, a través dels telénos 966 01 31 73 i 966 01 31 74 o per correu electrònic en adl@santjoandalacant.es.