imatge SEU ELECTRÒNICA SANT JOAN D'ALACANT.
Concejalía
Valencià

El divendres 12 de Juny l'Ajuntament reobrirà les oficines de "Estadística i Padró" i "Registre Municipal".

L'horari d'atenció al públic serà de 9.00 a 13.00 H, sent necessari tindre "CITA PRÈVIA", que podrà sol·licitar de manera fàcil a través de la Seu Electrònica del nostre Ajuntament: https://santjoandalacant.sedelectronica.es  

(A la qual podrà accedir des d'un ordinador, tauleta, *movil, o qualsevol altre dispositiu que tinga internet), si no disposa d'internet podrà agafar la seua cita, trucant al telèfon: 96 601 31 00)

És molt important que llija les Normes d'Ús que li apareixeran. Així com és obligatori assistir a les Oficines Municipals amb màscara.

COM AGAFAR CITA PRÈVIA:

Els ciutadans i empreses podran reservar cita prèvia, a través de la nova funcionalitat incorporada en la nostra Seu Electrònica (santjoandalacant.sedelectronica.es), la qual trobaran en el menú de la pàgina principal de la seu. No és necessari disposar de certificat digital ni un altre mitjà d'identificació previ. Aquesta la podrà realitzar des de qualsevol dispositiu, tan sols accedint a la Seu.

Una vegada que accedisquen, li apareixerà un llistat amb els Serveis que ofereixen atenció pública, així com les normes d'ús del servei, les quals han de ser llegides amb atenció.

Una vegada accedisca al Servei desitjat li apareixerà un llistat de les agendes de les quals disposa cada Servei, i seleccionar el dia i hora disponible que desitge, facilitant les dades que se li sol·liciten.

Realitzada la petició de cita, li arriba al funcionari corresponent, el qual haurà de confirmar aquesta cita, una vegada confirmada, li arribarà l'avís de confirmació de la cita al correu electrònic facilitat.

El ciutadà podrà consultar l'estat de la seua cita accedint a Accés a la meua cita introduint el seu NIF i el número de cita. Podrà a més en aquest moment anul·lar la mateixa.