Foto d'una de les paelles gegants de l'edició anterior
Concejalía
Valencià

El diumenge 3 de Setembre al carrer Pintor Velázquez celebrarem el Dia de les Paelles, dia esperat per penyistes, associacions i santjoaners en general i que ens anuncia que queden pocs dies per a les nostres Festes del Crist de la Pau 2017.

 

Per a aquest dia obrim un termini d'inscripció des del dijous 10 d'agost fins al divendres 25 d'agost, perquè les Associacions que estiguen interessades a participar puguen fer-ho. Per a inscriure-s’hi han d’omplir la inscripció adjunta i enviar-la per correu electrònic a comunicacionalcaldia@santjoandalacant.es o bé poden inscriure-s’hi cridant al telèfon 966 013 191 de dilluns a divendres en horari de 9.00h a 14.00h. També poden descarregar el formulari d’inscripció en www.santjoandalacant.es en els documents adjunts de la pròpia notícia, publicada en les Regidories de Festes i Associacionisme.

 

Recordem que cada associació comptarà amb un sol kit per a la realització d’una paella per a 20 persones, les que excedeixen aquest nombre hauran d'aportar la resta d’avituallament per a la seua realització.