L'Alcalde Jaime Albero junt a la Regidora de Comerç Vanessa Romá i l'organitzador de l'esdeveniment Amadou José Sow
Concejalía
Valencià

La localitat de Sant Joan d'Alacant acull aquesta setmana el Street Food Market amb la seua I Fira Foodtrucks. En la mateixa participaran un total de 10 caravanes que oferiran una variada oferta gastronòmica de qualitat.

 

L'ajuntament de Sant Joan d'Alacant, junt amb el Grup Danra, ha organitzat aquesta setmana la I Fira Foodtrucks. Es tracta d'un esdeveniment gastronòmic en el qual diferents caravanes, furgonetes, camions i carrets oferiran una combinació de diversos plats de qualitat. El mateix tindrà lloc durant els dies 24 i 25 d'agost, de 20:00 a 00:00 hores, i els dies 26 i 27 del mateix mes, de 12:00 a 22:00 hores, a la Plaça Josep Carreras. Segons ha explicat la regidora de Comerç, Vanessa Romà, “es tracta d'un esdeveniment conegut. La gent sap què és i per això representa un pol d'atracció per al nostre municipi així com per localitzar-lo en el mapa”. La Fira Foodtrucks “és un atractiu per al nostre comerç”, ha especificat l'alcalde de Sant Joan d'Alacant, Jaime Albero, qui ha puntualitzat que “estic molt content que s'haja triat aquest esdeveniment per tancar l'estiu”. Aquest Street Food Maket concentrarà un total de 10 vehicles que oferiran plats de diferents internacionalitats com l'argentina i la mexicana; i nacionals com la mediterrània, plats típics del Delta de l'Ebre, o fins i tot gelats xixonencs. A més, alguns dels menús inclouran menjar per a celíacs, com també ocorrerà amb la cervesa de la barra principal. Entre els assistents es troben: La flama, Zanuy, Parrilla Macanudos, Caravana de Julia, El asadito, Rodamón, la Tranquera, Carnicería Brazilian, Vikingos / Queen 's Caravan, i Helados el Xixonenc.

 

La Fira Foodtrucks comptarà, a més, amb diferents actuacions i activitats que animaran la jornada gastronòmica durant els quatre dies de funcionament, com ara la música de DJ Adriasola que acompanyarà als assistents en tot moment. Així mateix, divendres a les 21:30 es durà a terme el concert de blues i rock de FYSC (FlackoYSusCanciones). El dissabte a les 12:30 hores es realitzaran diversos tallers de cuina i pintacares destinats als més petits, i la vesprada, a les 20:30 hores, els adults agafaran el relleu amb el taller de swing organitzat per Lindy Hop Alacant i la seua posterior actuació a les 21:30 hores. El diumenge al matí tots els nens i nenes podran tornar a gaudir de l'actuació del Pallasso Eddy a les 12:30 hores.

 

L'edil de Comerç, Vanessa Romà, ha aprofitat finalment per “animar a tots els veïns d'ací i del voltants a tastar aquesta gastronomia de qualitat i a gaudir de tots els actes”.