Concejalía
Valencià

La Regidoria de Cultura de Sant Joan d'Alacant dirigida per Esther Donate ha rebut una subvenció de l'àrea de Cultura de la Diputació d'Alacant de 5.000€ en el marc de la “Campanya de música d'orquestres i ensembles simfònics, dolçaina i tabal, plectre i pua, i corals en municipis de la província d'Alacant 2022”.

L'edicte publicat en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant resol aquesta ajuda destinada a sufragar les despeses del concert de l'Orquestra Simfònica Vila de Sant Joan de la Societat Musical La Paz celebrat el passat 27 de març dins de l'II Cicle de Música Sacra amb una ajuda de 4.500 € i una ajuda de 500 € per al concert de la Colla de dolçaines i percussió Sargantana celebrat el passat 12 de juny en la plaça Maisonnave dins de la programació de Fogueres.

“Agraïm a la Diputació d'Alacant que haja incrementat les ajudes i ampliat les línies d'inversió en aquesta campanya destinada a la promoció de les agrupacions musicals de la província, reforçat amb noves línies d'ajudes als grups i collas de dolçaina i tabal”. Esther Donate Pérez, regidora de cultura de Sant Joan d'Alacant.