Concejalía
Valencià

La regidoria de Cultura dirigida per Esther Donate rep el 65% del pressupost de les despeses derivades de la contractació de dues actuacions que se celebraran entre els mesos de novembre i desembre 2022. Aquesta ajuda econòmica suposa un total de 2.587 € dels 4.400 € que tindria el seu cost de contractació sense subvencionar. Els dos muntatges teatrals atorgats estan dirigits al públic infantil i familiar i se celebraren en les següents dates i ubicacions, amb entrada lliure.

“UN QUIJOTE SOBRE RUEDAS”, de Somnis Teatre. 13 de novembre a les 12:00h. Auditori Casa Cultura
“IMAGILANDIA”, de Zeus Producciones Artístiques. 30 de desembre a les 18:00h. Auditori Casa Cultura

La resolució publicada en el BOP el passat 5 de juliol atorgava una tercera funció, a la qual s'ha renunciat des dels serveis tècnics de cultura per haver sigut també concedida l'ajuda per a idèntica activitat en la convocatòria del “Festival provincial d'arts escèniques 2022” de la Diputació d'Alacant.

“Agraïm el suport econòmic de la Diputació Provincial d'Alacant en aquestes contractacions que la regidoria de cultura ofereix al seu públic infantil i familiar, permetent a l'àrea de cultura programar muntatges de major caixet que sense el seu suport no serien possible”. Esther Donate, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant.