Concejalía
Valencià

La jove artista Sandra Valls, guardonada amb el primer premi del Certamen de Pintura “Vila de Sant Joan” en la seua cinquantena tercera edició, presenta la seua segona mostra pictòrica individual a la Sala d'Exposicions “Pablo Lau”. Un treball que acull diverses obres amb un denominador comú: l'interés per captar la necessitat d'intimitat i la vulnerabilitat quan la vida sembla transcórrer accelerada i apàtica.

Aquesta col·lecció titulada “Temps d'espera” reflecteix tranquil·litat en els retrats i convida a l'autoreflexió en diferents impases del temps, captant l'atmosfera del moment a través de la pròpia llum i el color amb un poder evocador que desperta la familiaritat de l'ambient creat.

Acompanyada per Esther Donate, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Sant Joan, es va inaugurar l'exposició d'aquesta novella artista emergent que augura un futur prometedor, una col·lecció que podrà visitar-se fins al 7 de desembre a la sala d'exposicions de la Casa de Cultura de Sant Joan d'Alacant.