imagen
Concejalía
Valencià
  • La partida tindrà lloc a les 11.45 hores al carrer Pedro García Ortiz de la localitat de la Marina Alta.
  • L'alcalde, Santiago Román, acudirà a fer costat als pilotaris locals.

El Club de Pilota Benimagrell disputa aquest diumenge a Calp la final del Trofeu Diputació d'Alacant en modalitat de Palma contra l'equip d'Agost. La partida tindrà lloc a Calp aquest diumenge a les 11.45 hores, on té previst acudir l'alcalde de Sant Joan, Santiago Román, a fer costat a l'equip local. “Des de l'Ajuntament donem suport a aquest esport tradicional que tantes alegries ens ha donat sempre i esperem que continue fent història amb un nou triomf diumenge que ve”, manifesta Román.

El conjunt benimagrellero es va classificar després de derrotar en la semifinal a Sella en un duel a doble volta i ara es mesurarà contra el CPV Agost a final única al carrer tradicional de pilota Pedro García Ortiz de la localitat de la Marina Alta. L'equip que presentarà Benimagrell en la gran final està compost pels pilotaris locals Héctor, Miguel, Raúl, Luis, Nacho i Olcina V, sota la direcció esportiva del president del club, Francisco Terol, i amb els delegats Luis Miguel i Fernando.

El club d'aquest esport tradicional ha participat en la present edició del trofeu amb tres equips, dos de Palma i un en Llargues, fent un gran paper en totes dues modalitats. Ara, totes les esperances estan posades en el conjunt de Palma per a aconseguir un nou trofeu Diputació d'Alacant, el més important de la província.

L'alcalde, Santiago Román, acompanyarà l'expedició benimagrellera al costat d'altres regidors de l'equip de govern.