imagen

 

MATRÍCULA CENTRE MUNICIPAL DE FORMACIÓ DE PERSONES ADULTES DE SANT JOAN D'ALACANT 

L'oferta educativa del centre correspon al Cicle I (Alfabetització-*Neolectores i Educació de Base) i Cicle II (GES I i GES II) de persones adultes que permet obtindre el graduat en Educació Secundària. A més s'ofereix la preparació per a l'examen d'accés a cicles formatius de grau superior (opció A) i la preparació per a l'obtenció dels nivells B1 i C1 de valencià.

El termini per a formalitzar la matrícula serà des del 19 de juny fins al 31 de juliol el primer període i de l'1 al 18 de setembre el segon període. A partir del dia 19 de setembre de 2022 i fins al 31 de gener de 2023, continuarà obert el termini de matriculació, sempre que hi haja places disponibles.

Podrà formalitzar-se la matrícula per seu electrònica o personalment en l'Oficina Municipal d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament. En tots dos casos s'haurà d'aportar l'imprés de matrícula degudament emplenat juntament amb una fotocòpia del DNI/passaport, SIP, dues fotos grandària carnet, el rebut de la taxes pagades (6,20) i certificat d'estudis realitzats solament per a Educació Base, GES I i GES II.

Les classes s'imparteixen en l'IES Lloixa, institut molt pròxim a Santa Faç. L'horari lectiu és de vesprades de dilluns a dijous.

Més informació:

Email: fpa@santjoandalacant.es

www.facebook.com/FPASantJoandAlacant

https://www.instagram.com/fpasantjoandalacant/