Concejalía
Valencià

Dimarts passat 6 de juliol a les 17.00 hores va tindre lloc el Consell Escolar Municipal en el saló de plens de l'Ajuntament de Sant Joan presidit per la Regidora d'Educació Esther Donate. En ell, els centres escolars del municipi estan representats per les seues directores, els seus representants de les *ampas, sindicats educatius, la inspecció educativa i la Regidoria d'Educació.

Dins de l'ordre del dia, es trobava l'elecció dels dies no lectius per al pròxim curs escolar 2021-2022 triant-se els següents:

- 7 desembre 2021

- 7 març 2022

- 28 abril 22

I com en anys anteriors, se sol·licitarà de nou el canvi del 25 d'abril com a lectiu passant el 29 d'abril del 2022 a no lectiu. Quan la Conselleria d'Educació ho autoritze, s'actualitzarà el calendari del pròxim curs escolar.

En el mateix consell, la Regidora d'Educació va aprofitar l'ocasió per a felicitar a tot el personal docent, famílies i alumnat per la gran faena realitzada durant el curs, un curs que va començar amb molta incertesa però que gràcies a la tenacitat, treball i esforç de tota la comunitat educativa s'ha superat amb matrícula d'honor.