CARTELL
Concejalía
Valencià

ESCOLA D'ESTIU REGIDORIA D'EDUCACIÓ


“UN ESTIU DE CINEMA”

L'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant organitzen l'Escola d'Estiu 2023, en col·laboració amb les AMPAS dels CEIPS Lo Romero, Rajoletes, Cristo de la Paz i Col·legi Carmelitas. 

Enguany l'escola d'estiu es realitzarà en el C.E.I.P. Lo Romero, des del 3 de juliol fins a el 11 d'agost.

La temàtica de l'escola girarà entorn del món audiovisual, titulant-se “Un Estiu de Cinema”, on es realitzaran tallers, jocs, gimcanes i una infinitat d'activitats amb les quals entretindre i divertir a els/as més xicotets/tes...

El període d'inscripció serà del 23 al 28 de maig (tots dos inclusivament), i podrà realitzar-se per la Seu electrònica, o bé en el Registre General de l'Ajuntament, en horari de 9 a 14 hores, presentant al costat de la sol·licitud, la documentació necessària. 

Més informació sobre requisits, documentació a aportar, etc., en els arxius adjunts.

 

 

 

 

INFERMERIA EN ESCOLA D'ESTIU

 

La Regidoria de Sanitat col·labora, a través de la figura de la Infermera Promotora de Salut (E.PS), en la implementació de l'Escola d'Estiu Municipal.

L'E.PS romandrà en el centre escolar on es desenvolupe l'escola d'estiu i treballarà mà a mà amb les monitores per a prestar la millor atenció i educació possible als xiquets i xiquetes. S'integrarà l'educació per a la salut mitjançant tallers, activitats i jocs en els quals els menors podran participar de manera activa, tractant-se temes com la foto protecció, hidratació, higiene corporal, l'exercici físic i l'alimentació. Tot molt enfocat a la prevenció de colp de calor i altres menys greus com pot ser la cremada de la pell pel sol. Aquestes actuacions es complementaran amb material informatiu que es facilitarà a les famílies.

A part de l'educació per a la salut, la figura de la infermera tindrà una funció assistencial quant a l'administració de medicació en horari d'escola d'estiu, sempre que s'aporte una prescripció mèdica signada i amb les dades necessàries per a una administració segura, així com l'assistència dels xiquets i xiquetes en cas de situació d'emergència fins que arribe atenció sanitària avançada o en cas que hi haja hagut alguna urgència (esquinç, colp al cap, mareig…) fins que es contacte amb l'asseguradora i es procedisca a seguir el seu protocol.