Concejalía
Valencià

Educació implanta per al nou curs un nou cicle augmentant l'oferta formativa del centre educatiu.

La implantació del Cicle Formatiu Superior de Producció d'Audiovisuals i Espectacles en l'I.E.S. Luis García Berlanga eleva al 85% l'oferta formativa de la família professional d'Imatge i So a la província, localitzada a Sant Joan d'Alacant.

Serà cinc el nombre de cicles formatius que s'oferiran el pròxim curs 2021-2022:

Cicle Superior d'Il·luminació, captació i tractament d'imatge.

Cicle Superior de Producció d'Audiovisuals i Espectacles.

Cicle Superior de Realització de Projectes Audiovisuals i Espectacles.

Cicles Superior de So per a Audiovisuals i Espectacles.

Cicle Mitjà de Vídeo Discjòquei i So.

El Pla Edificant, en marxa amb l'objectiu de la construcció d'un nou institut adaptat a les necessitats del segle XXI, la imminent recepció d'una important dotació de material actualitzant les necessitats del departament d'Imatge i So en tots els seus ensenyaments i aquest nou cicle superior, aporten un inqüestionable valor afegit al nostre centre educatiu que, sens dubte, serà un referent de la formació professional dins de la Comunitat Valenciana en els pròxims anys.

Miguel Ángel Esteve, director del centre educatiu considera que aquesta nova oferta formativa, acompanyada de la dotació corresponent, suposarà un salt educatiu quantitatiu i qualitatiu, esperat durant massa temps.

La Regidora d'Educació Esther Donate, agraeix la gran aposta del consell per la formació professional i per ampliar l'oferta educativa del nostre municipi.