Concejal Manuel Aracil LLorens

Energia i aigua són bens de primera necessitat, essencials per que tots els santjoaners i santjoaneres puguen gaudir de la vida.

L’aigua en concret és tant un dret com una responsabilitat. Té un valor econòmic, social i ambiental. Per tant, qualsevol actuació pública i privada ha de tindre en compte esta triple dimensió. No és un bé il·limitat, ni la seua disponibilitat en quantia i qualitat adequades és gratuïta. Cal fer un ús òptim de la seua disponibilitat, de la mateixa manera que caldrà fer inversions per arribar a l’objectiu d’aprofitament d’aigües regenerades.

Quant a l’energia, actualment el model energètic imperant es basa en el balafiament i fonts d’energia contaminants. Un model insostenible i inviable que cal canviar per un altre d’eficient, sobirà i sostenible.

Concretament, el municipi és l’administració clau per a implantar polítiques de sostenibilitat social i ecològica i desenvolupar aquest nou model energètic, que no només milloraria la situació financera, ambiental i social del municipi, sinó que també ajudaria a generar més activitat econòmica al nostre voltant. Per això, un Pla d’Acció d’Energia Sostenible y altres accions són fonamentals per a avançar cap a aquest nou model.

 

Manuel Aracil LLorens

Regidor Energia i aigua, Urbanisme i Habitatge.


manuelaracil@santjoandalacant.es

Noticias

Los próximos días 19, 20 Y 22 Sant Joan d’Alacant, a través de la Concejalías ...
Des de la regidoria d'Energia i Aigua de l'Ajuntament de Sant Joan recordem aquests consells ...
Des de finals de 2015 fins al dia de hui, les àrees d'Energia i Manteniment ...
El programa ambiental de la Regidoria de Medi ambient aconsegueix reduir més d'un 20 % ...
14 de juny a les 10,30h al Centre de Majors de Sant Joan.
L'espectacle 'La gota viatgera' posa el punt de diversió al matí de Sant Josep