Des de la regidoria de Festes, treballem per a engrandir les festes i tradicions de la nostra localitat, festes que estan presents al llarg de tot l'any, a excepció del mes de novembre, i que es caracteritzen per la seua gran diversitat i la seua riquesa humana que es manifesta a través d'una desena de comissions festeres i culturals imprescindibles i necessàries per a la consecució de les mateixes.

Són d'especial interès la Setmana Santa, les Fogueres de Sant Joan del 20 al 24 de juny i les Festes Majors en honor al Stm. Crist de la Pau que se celebren del 12 al 16 de setembre.

En els últims anys, les festivitats en pedanies i barris del municipi han pres gran rellevància, ja que atrauen a centenars de veïns i visitants en les seues celebracions. Cal destacar les Festes de Mª Auxiliadora, les Festes de Sant Antonio de Pàdua, La Fira Andalusa, les Festes de Salafranca, les Festes de Fabraquer en honor a la Verge del Rosario i les Festes de Benimagrell en honor a Sant Roc.

Tot aquest gran patrimoni immaterial, juntament amb les celebracions de Nadal, Carnestoltes i Halloween, són les que des d'aquest àrea hem de potenciar, cuidar i desenvolupar dia a dia, perquè les nostres Festes siguen cada vegada, més i millors.

Jaime Joaquín Albero Gabriel.

Alcalde i Regidor de Festes

jaimealbero@santjoandalacant.es

Noticias

El departament d'Enllumenat Públic substituirà 14 dels actuals bàculs per uns altres amb major capacitat ...
Informació general Dissabte 27 d'agost 21.00 Coronació i exaltació de les Reines de les festes ...
NO ET PERDES RES DE LES FOGUERES DE SANT JOAN
Podrà accedir a tot el programa de la Setmana Santa de Sant Joan d'Alacant obrint ...
PROGRAMACIÓ CARNESTOLTES 26 DE FEBRER 2022 16.00 a 18.00 Inscripcions concurse carnestoltes. 18.00 Inici concurse ...